11 oktober 2012

jag fortsätter önska. och igår var det ju verkligen inte tisdag...

 


Är det slutsålt på klarglas nu? sa chefen på Möbelmagasinet lite sorgset när jag luskammade stället på färggranna vinglas.
 
Såklart inte, men det är fint att smutta rödvin i tunga glas i allsköns färger. Nu går det dock sådär med min nya samling. Så allsköns färger är väl att ta i något så alldeles förfärligt mycket. Inget vidare kalas på de där stackars två. Så ska ni till tippen med sjttiotalsservisen så kan jag förbarma mig eller något åt det hållet.

 
 
 
Och de här. Så små så de nästan bara duger till att sortera pärlor i. De har i alla fall bästa färgerna. Rökgrå, brun, petrolblå, smutslila och lite rött.

Så en helt annan sak än stiliga vinglas. Det här är skräp. Så mycket skräp att man fick dem gratis på Pingstkyrkans loppis. Och jag sken upp och tyckte innerst inne att det var snällt. Fast slug som jag är höll jag med om att de mest dög till att elda med. Och sa inte ett knyst om att sådana där askar är nästan de finaste jag vet.7 kommentarer:

 1. Vackra finheter! Så fint att finna texter och bilder av dig här igen. Saknat din röst. Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 2. Superfina askar och jättefin färg på glasen!

  SvaraRadera
 3. Ibland kan man hitta underbara saker som ingen vill ha. Så fina askar!
  Anita

  SvaraRadera
 4. Visst är det fint med färgat glas! Jag gläds åt mina nya Kartio i bärnstensfärg (typ) och rökfärgade! Det är vardagslyx att dricka ur dem. Tyckte dina små glas var urfina!

  SvaraRadera
 5. Du har vackra bilder. Och du har vackra ord! (=du har skrivandets gåva!)hälsar Stina

  SvaraRadera
 6. Fantastiska bilder och snygga glas :-)

  SvaraRadera