30 oktober 2012

looks like a pompom dress. 
Tack alla fantastiska. För hälsningar här och där efter förra inlägget. Så himla snälla. Tack. Och jag tar till mig varendaste ord. Och fast man nog tyckte jag var i märkligaste laget när jag frågade om hur man gör tillfälligt avbrott i affären (det var första gången de hade varit med om något liknande på plattformen där affären ligger)  så gick det att göra. Och det blir nog inte värre än att hänga en stängt-skylt på dörren tänker jag. Så nu blir det så från och med i morgon. Då är jag säkert ikapp lagom till helgen. Och då känner mig säkert som Nomis "looks like a pompom - klänning" i sinnet. Och sen, på lördag eller söndag blir allt som vanligt igen. Öppet dygnet runt. 
 


Och det är verkligen något att sträva efter. Som en fluffig, härlig pompom-dröm i sinnet.Klänningen var ju minst sagt fluffig ändå väldigt härlig. Och så nära man kan komma en pompom i klädväg. Nomi höll på att svimma när vi testprovade den, jag visste det. Och nu ska den glömmas ända fram till julafton. Men Nomi har sagt att hon ska drömma om den varje natt tills dess. Absolut varje, sådetså.
 

11 kommentarer:

 1. LIlla E här hemma älskade sin också. Riktigt härlig pom pom klänning! http://livetarunderbart.blogspot.se/2012/10/en-drom-i-rosa.html

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Den är ju helt fantastiskt ljuvlig. Och så ska det kännas, fast kanske inte för fluffigt....för då kan det verka som att man går på något olagligt... ;) ;)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Vilket bra beslut!
  Modigt och omtänksamt mot dig själv och familjen och livet och allt.. Det allra viktigaste liksom.

  Jag tänkte det när jag läste i mama.. att du la dig kl 1 och gick upp 6, aldrig hann läsa kommentarerna eller se på Tv eller vad som helst.. att det lät så stressigt och mycket. Att jag nästan fick dåligt samvete över nåt mejl jag skickat iväg med en onödig fråga. Alla som läser här vill ju bara att du ska ha det bra.
  Och det finns ju inget som tar skadaa för att du stänger ner lite. Tvärtom. Så borde du göra mellan varven:)

  Ta hand om dig och gör nåt bra, kul, lugnt, påfyllande för själen.

  Stor kram

  SvaraRadera
 4. This is so beautiful, I love it is perfect!!

  xx

  SvaraRadera
 5. En dröm att drömma om verkligen!
  Ta hand om dig!
  Kram Anna-Karin

  SvaraRadera
 6. Nice post, thanks for sharing this wonderful and useful information with us.

  SvaraRadera
 7. nej inte öppet dygnet runt igen! inte om det innebär att du måste vara uppe hela natta och vakna i svinottan.
  det var bra att du stängde i några dagar för att hinna ikapp, men hamna inte där igen!
  nu känner jag mig som en förmanande mamma, men jag har själv så lätt för att säga ja till allt och ta på mig för mycket, och liksom inse för sent att det blir alldeles för stressigt.
  jobba lagom! jag försöker bestämma en tid då arbetsdagen är slut, vilket kan vara svårt när man jobbar hemifrån. kram, Astrid

  SvaraRadera
 8. gå inte tillbaks i samma spår sen igen bara! det är det viktigaste när man hamnar i det här jobbiga. man måste ta en paus, känna av, börja igen successivt och känna av igen. inte PANGBOOM igen för då står du med stor sannolikhet där snart igen. med lite för mycket att göra och ett bultande hjärta. det får lov att ta tid. känns det bra är det ju toppen! men stressa inte fram livet igen. okej?

  SvaraRadera
 9. Först och främst, trevlig blogg! Är alltid kul att titta in här! :)

  Sen undrar jag varifrån klädhängaren där klänningen hänger kommer ifrån? Är på jakt efter en liknande och den var väldigt fin!

  SvaraRadera