17 oktober 2012

måste man ha så mycket möbler egentligen.Jag tror vi behåller det såhär. Vi sitter ju ändå aldrig i soffan som står där egentligen. Trots att det sannerligen är något härligt över det där rummet. Man kan se åt norr och söder. Och öster och väster. Samtidigt. Och det är fint. Sen kan man ju göra så mycket andra saker när man inte har några möbler. Hjula och leka cirkus och spela match.
 


Men igår var det ingetdera. Vårt hus agerade studio för de allra finaste Korbo-korgarna. Och idag finns här ett lite extra vackert skimmer över sig idag. Lite härliga efterlämningar efter det grymma teamet Anna Kern, Cia Wedin och Katrin som äger Korbo, där jag fick äran att assistera lite där det behövdes. Jag ska visa mer från dagen här på bloggen snart.
 
Korbo-korgarna. Jag är stört-förälskad. Så fantastiskt fina. Titta bara på hyacinterna. I en smart planteringssäck så det blir korgen Classic 35 världens vackraste blomkruka. Så där ska jag alltid ha. Året om. Med påskliljor och sommarblommor och ibland ett litet träd kanske. Och däremellan får den vara tidningsplats, leksakskorg eller filt-samlare...Och vant och mössamlare är också bra.

 


Och så fick man tillbaka sin arbetsplats igen. Den som hamnade där, mest lite provosoriskt, där under hetsen förra sommaren.  Och som fick försvinna runt jul.Men igår återskapades den igen och den får nog vara kvar.

Det är nog härligare såhär.


 
 
Och nu när jag har köpt en ny dator så kan det kanske behövas. En stationär en, nämligen. Som jag har ägt i en och en halv månad nu. Fast jag har bara haft igång den en gång, i sammanlagt 20 minuter. Sen gav jag upp men det är en annan historia. Men jag är nog i alla fall inte jättebra på datorer känns det som. Åtminstone inte på Mac...

14 kommentarer:

 1. Hahaha! Jag ler när jag läser om din nya stationära dator | en MAC! Gjorde exakt samma sak. Gav upp! Meeen nu ca 1 år senare har jag 2 Mac och ÄÄÄLSKAR dem. (Även om jag tycker bildupplägg och lite annat fortfarande var bättre i pc;)

  Och dina bilder Sofia! De är galet galet fina!!!!
  Som vanligt.

  SvaraRadera
 2. Men ååååååå. Gröööön av avund. Det är så fint. Vill också ha ljus, rymd och ett stort golv att hjula runt på... :) Bilderna är helt fantastiska! Ser fram emot fler korbobilder. Kram

  SvaraRadera
 3. Så underbara bilder, ditt hem är så fantastiskt vackert och inspirerande! Vilken grymt fin arbetsplats! Klart den ska vara kvar!
  Och jag är nyfiken på att höra mera om hur du gillar Mac när du kommit igång... funderar också på att byta från pc...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Galet fina IKEA-bordsben! Står på inköpslistan. Men vad är det för bordsskiva du har?

  SvaraRadera
 5. Galet fina IKEA-bordsben! Står på inköpslistan. Men vad är det för bordsskiva du har?

  SvaraRadera
 6. komigen! starta datorn och röj runt lite. en mer användarvänlig kompis finns inte.
  ;-)
  sen måste jag fråga om ditt trägolv på bilderna (det vid arbetsplatsen) vad är det för golv och hur är det behandlat? vi står i valet och kvalet gällande golv till kök och uterum/nya matplatsen.

  kram!

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. förresten... golvet i stora rummet är också fin! är det samma?'

  SvaraRadera
 9. Vackert! Lampan, var är den köpt?
  //Cina

  SvaraRadera
 10. Skrivbordslampan menade jag.
  // Cina

  SvaraRadera
 11. Heja heja vad vackert blir så otroligt glad av att se dina bilder och låt tältet och lekytan finnas kvar ett tag till. Och härliga hyasinter i den vackraste korgen. Blir så glad = )

  SvaraRadera
 12. Nu svimmar jag lite av alla finheter du bjussar på. Måste nog genast dra mitt skrivbord in mot en vit vägg och leta på vinden efter diverse snygga grejer och klippa ut coola bilder att hänga på väggen ;) Inspirerande och läckert. Duktig du är! Och himla skoj att jobba med tjejerna, vilken grej!

  SvaraRadera