18 oktober 2012

HM plus UNICEF.Om bara några minuter, närmare bestämt klockan 10. Prick. Så släpper HM sin kollektion i samarbete med UNICEF. Samarbetet som heter All for Children startade upp förra året och det är helt enkelt en grymt fin barnkollektion  där 25 % av intäkterna går till UNICEF och dess arbete i Bangladesh och Indien. Tycker att kollektionen är härlig. Älskar färgvalet. Bilderna makalöst fina och har en skön och magisk känsla, lite saga över dem. Både de som är tagna för HM och dessa från senaste Milk. Och videon är söt.


Jag funderar på att lägga beslag på den där pudriga volangdrömmen som skymtar under kavajen. Till Nomi. Tror hon skulle bli lite lycklig över att få den på julaftons morgon. Och skorna med.
Och i det lilla huset vill man ju hänga...

 
Bilder plåtade ur senaste Milk.
Photography: Kasel Balas / Styling: Helene Lahalle

9 kommentarer:

 1. de är helt gudomligt fina. nästan allt.
  vi köpte flera plagg från förra årets kollektion, och de är grymme grymma.

  den puderrosa - ah, en dröm. men tror inte någon av mina två små killmonster vill bära den - tyvärr. men kanske kan den få hänga på en galge och bara se fin ut ;) hahaha ...

  SvaraRadera
 2. Ah, klänning och tält redan slutsålt! Liksom det finfina trollerisetet..... Fick bli en kanindräkt och en gympadräkt i stället.

  SvaraRadera
 3. Åh, vad sugen man blir. Måste kika in och kolla. Himla sköna foton :)

  SvaraRadera
 4. Ååååh! Jag hade ingen aning! Blev väldigt uppspelt när jag upptäckte trollerigrejerna eftersom min snart treåriga flicka önskat sig det till sin födelsedag. Min besvikelse blev därför STOR när de var slutsålda redan 10:45. Skickade min mamma till den enda Uppsalabutiken som säljer kollektionen - SLUT där också. Tycker att en större upplaga vore fint när nu del av priset ändå går till Unicef!

  SvaraRadera
 5. Ja men visst är kollektionen underbar! Jag lyckades köpa det supersöta tältet! Så lite extra lycklig känner jag mig idag! :)

  SvaraRadera
 6. Var just i Kistagalleria och köpte tältet. Fanns fler kvar där. Trollerisettet fanns också kvar. Blev så glad att jag alldeles förköpte mig!

  SvaraRadera
 7. Dear blogger
  I like your blog
  It really is very useful and great

  --------------------------------
  welcome to my blog
  http://www.homedesign9.com/
  Interior Decorating, Home Design, Room Ideas

  SvaraRadera
 8. ÄLSKADE alltihop men köpte bara diademet med kronan och gympadressen, älskar sådana sagolika kläder men känner mig lite splittrad att köpa en kritvit finkappa till ett barn, eller en cape, ok barn behöver ju inte alltid ha funktionskläder men en cape? När? Men som sagt det kliade i fingrarna, blev nästan lite glad när jag gick in en stund senare och mycket var slut!

  Jessica

  SvaraRadera
 9. I finländska webshoppen tog också mycket slut genast. Jag ville också gärna ha det finfina tyghuset, men det fanns inga kvar... Håller med någon här ovan - varför gör de så liten upplaga?
  /M

  SvaraRadera