20 juli 2012

fjärilspepp och lite ängslighet i bakhuvudet.Vi är pepp som tusan inför söndagens resa till Paris. Alla har fjärilar i magen. Och tusen planer. Och tack för tipsen här och på mail. Jag har nog aldrig känt mig mer förberedd på en resa utan ha behövt gjort någonting alls själv. Det är helt enkelt fantastiskt. Alldeles särskilt då jag alldeles nyss satte mailen på automatiskt semestermeddelande. Och eftersom jag är världsbäst på att switcha om så är jag nu i semestermood de luxe.Och barnen tömmer sparelefanterna.Det enda bekymret (mest för Liv och Viggo som funderar på en lösning) är att Charlie´s sparande har gått sådär. Om man jämför. Och som om inte det vore nog med bekymmer för lilla Charlie. Verkligen typiskt nog har ungen gått och blivit magsjuk. 


Och till råga på allt är det inte den där braiga lightvarianten. Den där som knappt vågar knysta om i denna stund för då ligger väl resterande fem däckade på söndag. Men ni vet de där gångerna som magsjuka inte är värre än snuva och den är över på ett kick och ingen annan av familjen blir sjuk. På sistone har det nämligen varit just så härhemma. Men nepp, inte alls så bra faktiskt, värre än snuva kan jag säga. Så det känns ju onekligen lite halvjobbigt mitt i fjärilspeppen.

9 kommentarer:

 1. Usch då! Men borde man inte få lön för att genomlida magsjuka? Det är ju verkligen bland det värsta man kan tvingas stå ut med. Så blir det ju någon slags lösning av eländet.... ?
  :)

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Stackars liten. Magsjuka, finns det mitt i sommaren ens? Fy vad läbbigt. Hoppas den blåser iväg fort. Svisch.

  Och spargrisarna, är de världens finaste eller vad...

  SvaraRadera
 3. Vitpepparkorn, en hel näve. Svälj dem hela. Allihopa. Det finns ingen tid att förlora!!

  SvaraRadera
 4. Charlie kan nog roa sig för 23 spänn i Paris. Det hade ju tom jag kunnat!!

  SvaraRadera
 5. Läste ditt inlägg om flytt eller inte och kände igen mig sååå mycket. Hoppas liksom du återvända en dag. Kanske då barnen flugit ut? Lycka till med Parisresan. Håller tummarna för friskhet !

  SvaraRadera
 6. Är det ett Melltorpbord? Avsågat? Väldigt fint!

  SvaraRadera
 7. Anna - Rätt spanat, det är ett Melltorp avsågat på 40-höjd.

  SvaraRadera
 8. I need this for my son! love the colors!

  SvaraRadera