18 juli 2012

sommarlovsprojekt a´la liv.Min dotter har börjat blogga. Hon drog till med sju inlägg första dagen. Bara för att det var så kul. Och för att starten är viktig, sa hon. Viggo tyckte det var snålt och menade att om han skulle ha en blogg så skulle han göra ungefär fyrtio inlägg varje dag. Minst alltså. Liv sa att han inte fattade hur mycket jobb det ligger bakom. Och jag är impad. Hon är mil ifrån mitt sätt att blogga, inte bara i antal bloggposter. Hon förbereder också. Wow, tänker jag som aldrig lyckas med den biten. Nu ligger utklippta noter här brevid mig och väntar på att bli plåtade. Hon sa något, innan hon somande, att hon tänkte lära sig att lägga in Laleh-videos. Förresten visste hon nog redan, när hon tänkte efter. Regniga sommarlov är också bra sommarlov.

7 kommentarer:

 1. Hahaha härlig tös, och Viggos snålkommentar var ju bäst hihi..

  Kram på er

  SvaraRadera
 2. Hon har ju bästa förebilden ;-)
  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt bra ju! Den där Liv verkar klok. Regniga somrar kan faktiskt vara bra somrar. Jag håller med. Lite grann.

  SvaraRadera
 4. Underbart med barn! Och det att dem gillar det man gör, det är skoj.

  SvaraRadera
 5. Så sött... med tanke på mammans talang för vackra bilder och fantastisk text så tror jag att Livs blogg kommer bli toppen :) Undrar just om hon orkar hålla i med sju inlägg per dag ;)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Inte det minsta förvånande. Hon har ju en mor som är en stor inspirationskälla. Jag gillar hennes vision om att uppdatera ofta! Varför inte smida medans järnet är varmt liksom?

  SvaraRadera