09 juli 2012

nyheter och viktigheter om affären!


Fina muggar har kommit till affären! En massa favoritmotiv på tunnaste porslinet. Superflott att dricka ur, allra helst för att det ryms 5 dl kaffe i en sådan där mugg. Och fatta hur mycket O´boy det är.


Och som pennmuggar är de bedårande. Charlie fick Äppel Päppel och Nomi Pirum Parum från
Elisabet Dunker/Fine Little Day. Viggo såklart Camillas Värld formgiven av Camilla Engman. Och Liv fick Stockholm av Ingela P Arrhenius.

 
Och påtal om affären. Som de flesta andra ska ju även jag ta semester. Vi ska ju till Paris och allt.  Och eftersom det alltid är jättemycket att göra i affären så måste jag stänga lite i förväg för annars hinner jag inte packa ikapp. Så detta är sista veckan för beställning om man vill ha sina saker skickade innan jag far. Senast söndag måste beställningen finnas hos mig. Ändrade planer, senast fredag den 13 juli måste beställningen finnas hos mig för att hinna skickas innan jag far på semester. Efter det är det självklart möjligt att beställa men jag börjar inte skicka igen förren då jag är hemma från Paris, vilket är den 7 augusti.

Och under veckan hoppas jag kunna plåta alla de nyheter som legat hos mig länge nu. Jag har stora mintiga Sparelefanter (de är makalöst fina) och guldiga Kaninlampor och en massa tejp och en hel massa annat. Och glöm inte att det är stor rea på Mini Rodini!

6 kommentarer:

 1. Bara älskar allt fint du har i butiken!!! svårt att bestämma sig vad man ska ha../*Alexandra***

  SvaraRadera
 2. Love those mugs!!! have a wonderful day! x

  SvaraRadera
 3. Superfina koppar! Såklart du ska ha semester, låter härligt med Paris! Kram Elina

  SvaraRadera
 4. What a great mugs!!! Have a nice evening :-)

  Love Lisanne

  SvaraRadera
 5. They looks great...I will have problem to choose only one to get! ;-)
  It's just a pity you can't really see them on the photo ;-/
  Especially the one on the back and the one from Camilla Engman.

  SvaraRadera