22 juli 2012

men hur härligt har vi inte?


Jag kommer blogga från Paris. Såklart att jag ska. Men just nu känner jag lite matt att börja fixa bilder efter en dag som började 03.45 (speciellt eftersom jag somande runt 2-snåret). Fast lyckligt matt. Hur fantastiskt är det inte att sitta i en av de vackraste och personligaste lägenheter jag har satt min fot i. Mitt på Rue Oberkampf i självaste Paris. Jag kan säga att det är helt fantastiskt alla gånger om. Så nu har hela gänget somnat och jag ska ta ett glas vin med min man.

Och på Instagram kommer det också att bli Paris-feeling. Så följ mig gärna på sofiaatmokkasin. Och har du inte Instagram själv så kan du alltid kika här.


13 kommentarer:

 1. Oh, vad mysigt! :)
  Hoppas ni får det riktigt härligt i underbara Paris!


  Tess

  SvaraRadera
 2. Ser väldigt mycket fram emot att få hänga med på Insta-paris. Ha nu det riktigt härligt!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Men shitpomfritt vad härligt Sofia.

  SvaraRadera
 4. Crikey! Vad härligt, ser också fram emot att få föja med er till Paris via Insta! Njut i fulla drag och sug in atmosfären allt ni bara kan :)

  SvaraRadera
 5. Jag gillar bilden med alla barnen på trappen!!! Jätte fin
  Tror kanske jag får byta ut min gamla knapp telefon mot en ny lite tuffare telefon så att jag kan hänga med på foto - mode. :)

  SvaraRadera
 6. Aah, vilken härlig lägenhet det ser ut att vara. Den perfekta platsen för att vara en "parisisk" familj! Ha en härlig tid i Paris!
  Maria

  SvaraRadera
 7. Paris ja - du får gärna dela med dig, jag och maken ska dit nästa vår! :-)

  Kanske vill du hänga med mig till Zakynthos via Instagram (vi åker i morgon bitti)? Heter tinajo73 där. :-)

  SvaraRadera
 8. Men liksom! HUR underbart ser det inte ut att vara?! Jag dör... Är detta en lägenhet ni hyr? Nån ni känner eller hur ligger det till? Ser HELT fantastiskt ut!! Njut.. Kram!

  SvaraRadera
 9. Älskade Paris. Mina svärföräldrar har haft en lägenhet där i närheten. Underbart! Tyvärr var det innan jag träffade min make så jag fick aldrig bo i den... attans att jag inte träffade honom några år tidigare kan man tänka. :)

  Ni ser ut att ha det underbart.
  Många kramar!

  SvaraRadera
 10. Så kul, det gör jag gärna;) Ha det underbart i Paris fina du. Kram

  SvaraRadera
 11. Njuuut! Paris. Mycket bättre blir det inte
  Kram!

  SvaraRadera
 12. Mysigt! Själv har jag nyss varit i Blekinge, och då tog jag bloggpaus, för att helt ut kunna njuta av att vara med mina bröder och min son.

  SvaraRadera