17 juli 2012

på torsdag ska jag ha sovmorgon.Jag tänker att kanske. Kanske kan jag börja det där sommarlatandet imorgon. Till kvällen då, men ändå. Jag sa till våra vänner förra veckan, kom på middag hos oss på onsdag klockan fem. För då börjar min semester. Så nu får jag allt hasta på.
Och påtal om annat så har bästa Johanna Gartmyr från AprillAprill gjort en massa väldigt snygga prints. Rentutav vackra är de. Som jag ska lägga in i affären alldeles strax. Och nu blir det lycka för alla er som hört av er. Roboten kommer i nytryck och Pistolerna!
Och jag passade på att sätta höstens silkespapper när det ändå regnade. Det är Dusty Green fast med prickar.

Och till kvällen blir det tävling här. En härlig sommargrej som jag har på min önskelista. Eller sommargrej är det inte bara, fast den vore toppen nu. Om kvällarna och på stränderna. Och till bebisarna, till bebisarna är den fantastisk. Kika in här senare!

11 kommentarer:

 1. Vilka fantastiska bilder du har lagt upp och sommar-latandet... tänker att jag slappnar av när jag hittar på saker, när jag känner kreativiteten bubbla inombords och när mina barn larmar och bökar. Visst är det skönt med tystnad, när det är stilla och alldeles lugnt, men älskar verkligen när det är buller och lite larm. Men jo fötterne upp i soffan med en god bok det är ju underbart... men det är konstigt att vissa former av larm eller "to do things" får en till att slappna av.
  Lite rörig text det blev.... men jag hoppas du förstår vad jag menar!
  Bra dag till dig!

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar stol, har du målat den? Vet du vad färgen heter? Har ett skåp jag skulle vilja måla i den färgen :)

  Ha en fin dag,
  Kram Catta

  SvaraRadera
 3. Åh pistolerna! Underbart print!
  Ska hålla utkik!

  SvaraRadera
 4. Ja! Semester! Välkommen till klubben. Det är så fantastiskt skönt. U N D E R B A R T!

  SvaraRadera
 5. semester - tror det är ett av svenska språkets vackraste ord. några dagar till sedan är det min tur också.

  SvaraRadera
 6. Silkespappret Sofia! Jag tror du har svarat på det förut men kan man köpa det av dig? Det prickiga alltså :)

  SvaraRadera
 7. Linn! Å det är nog kanske inte alls så säkert att jag svarat, det är lite si och så med det just nu känner jag, förlåt. Men man ska kunna köpa det fast det har jag ju inte hunnit ordna. Men du kan ju alltid maila mig vad du vill ha så fixar jag. Nu har jag ju lite semester strax :) så är det inte väldigt akut så kanske det finns stor chans att jag faktiskt har hunnit fixa det till augusti. Men för all del, maila mig. På sofia@mokkasin.com

  SvaraRadera
 8. Catta! Stolen är loppis så tyvärr. Den är dessutom lite blåare i verkligheten så jag kan nog inte riktigt hjälpa till.

  SvaraRadera
 9. Catta! Stolen är loppis så tyvärr. Den är dessutom lite blåare i verkligheten så jag kan nog inte riktigt hjälpa till.

  SvaraRadera
 10. What a beautiful photo! I love owls : ) , have a lovely day!

  Big hug!

  SvaraRadera
 11. Hi! I just wanted to let you know that I shared your lovely photo with a blue chair and owl print today on my blog. Of course linked back to Mokkasin :) I hope you don’t mind…

  Greetings from Estonia!
  Anu

  SvaraRadera