26 november 2012

inte vilket paket som helst.Jag fick ett sådant fint paket idag. Tänk att lite bostadsannonser från Hägersten och Älvsjö kan finna sig sådär självklart som omslagspapper.Som om de inte var ämnade till annat.
 


Jag kan inte låta bli att tänka att en brevbärares dag blir lite finare med sådant här att leverera. Att man liksom lägger det överst i väskan och ler en extra gång. Och som idag, i regnsrusk och snålblåst. På cykel i mördarebacken till vårt hus. Då kanske det känns lite lättare med finpost att lägga i lådorna. Lite glansfull lyxlevererare liksom.
 
 


Med mina favorit-frimärken också. Sniff, vad fint.
 
Och just idag är innehållet hemligheten självt. Först ska det ta och äventyra sig lite i den stora staden men sen så. Jag lovar att ni kommer smälla av när ni väl får se...

6 kommentarer:

 1. men oj så fint, precis som dina paket Sofia - fick ett förra veckan och det tog två dagar innan jag nändes öppna det. vackert!

  SvaraRadera
 2. Vojne vojne vad jag är nyfiken nu.

  SvaraRadera
 3. Vojne vojne vad jag är nyfiken nu.

  SvaraRadera
 4. Wow vilken fin blogg du har och vad nyfiken jag blev! Jag kommer tillbaka och kika igen :-)

  SvaraRadera
 5. Mer paket åt folket, och brevbäraren - så klart!

  SvaraRadera
 6. Wow! Vilket maffigt paket. Kan inte minnas när jag fick ett paket. Skulle vilja ha ett i knögligt brunt papper med frimärken från främmande land och ett "Par Avion"-märke, doftande av kardemumma. Det hade varit ett paket det ;)

  SvaraRadera