23 november 2012

klassiker.Ni vet ju att vi i den är familjen är väldigt förtjusta i Otto Dunkers Ohoy ( Ni vet Fine Little Day- sonen) . Först hamnade den ju på Viggos väggar och sen på kuddar. Och nu på poster. Och det är bara så himla vackert och härligt så den bara måste få en plats trots att vi redan har ett rum som är fullt. 
plats i affären är den såklart. Tillsammans med Up-postern (som också finns här) är det ju åt det magiska hållet.
 


Det är banne mig en klassiker det här mönstret. Och kan man nu inte tapetsera hela rum så är den helt fenomenalt fin som poster. Perfekt faktiskt.
 
Kalasfix väntar. Viggo är frisk men jag är det inte. Så kanske bäddar jag ner mig på övervåningen med te och magasin och låter Kristo sköta hela kalasandet. Det är ju bara arton ungar så det ska nog går bra, blink-blink. Fin fredag!

7 kommentarer:

 1. Tack för din fina blogg som ger massor av inspiration! Ha en härlig helg med massor av mys!

  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Hej! Läste ditt senaste inlägg om IVF-resan som var otroligt fint och rörande. Känner igen mig väldigt mycket i dina tankar. Tack för att du delar med dig!
  Och sedan är det alldeles enormt inspirerande att kika på alla bilder från ert hem! :) Får jag fråga hur du gjort gardinuppsättningen i det här rummet? Är det en list som går längs hela väggen ovanför fönstret där gardinen hängts upp? /Christel

  SvaraRadera
 3. I hope you will keep in submitting new articles or blog posts & thank you for sharing your great experience among us.

  SvaraRadera
 4. I don’t know how can I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  SvaraRadera
 5. Hi, Really great effort. Everyone should read this article. Thanks for sharing.

  SvaraRadera
 6. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvaraRadera