27 november 2012

lagom jul.Om ni ursäktar så re:bloggar jag några bilder till. Mest för det fina tipset skull. En decembernatt för nästan två år sen hade jag förövrigt en bedrövlig syhistoria med dessa kuddar, fast den kan ni läsa här.
 


 
Nu var det mest att jag tidigare idag såg att Åhlens har det här tyget i sortimentet igen. Jag såg det inte förra året men nu var det högar av rullar med detta madrassliknande (ni vet de gamla ljusblå) tyg.Och jag tycker det är fint. Så himla juligt. Eller inte alls så himla, mer lagom juligt. Fast det finns i rött också.

6 kommentarer:

 1. Ohlssons Tyger har också det där tyget, går att köpa via deras webbshop! Det har jag gjort! Känns så klassiskt juligt! Här hittar du tyget

  SvaraRadera
 2. lagom juligt, typiskt svenskt, men så in i bänken perfekta. I mina ögon alltså ;)

  På både instagram och bloggen kan man förresten se de fina pom pomsen jag köpte av dig för ett tag sedan :)

  SvaraRadera
 3. Åh, just det där tyget har legat på vår kökssoffa tills alldeles nyligen, då det fick stryka på foten för ett annat. Men nu får det nog komma fram ur gömmorna igen, för som kuddfodral var det ju alldeles ljuvligt fint.

  SvaraRadera
 4. bandkant är fint, men tejpkant är inte fy skam det heller. Fick mina rullar på lådan idag. Tack snälla du!
  å blocket, precis ett sånt man behöver i plånkan för att anteckna nya idéer som kommer över en helt plötsligt och vart som helst ;)

  SvaraRadera