10 november 2012

snart är det stjärnetider.


 
Första julen i huset, eller andra för första var det byggplats här, så hade vi stjärnor i varje fönster. Sisådär 16 stycken. Snacka om överstyr. Sen har de minskat allt eftersom. Första anledningen var att jag tyckte det blev för ljust. Nästa var att det kändes som ett hotell. Och förra året var det mer att om vi sätter upp två, så fokuserar man på dem. Alla är de hitte-på-anledningar för den egentliga tidsbristen. Pepparkaksbak eller 16 julstjärnor? Pulkaåkning eller 16 julstjärnor? Luciafirande eller 16 julstjärnor? Julklappar eller 16 julstjärnor?
 
Men det är fint ändå att göra såhär, oavsett om man har all tid i världen. Mot en vägg bara. Och den rosa Estelle från Watt & Veke är sötast. Förresten, ni minns väl mitt bästa knep i den bästa av stjärndagar. Täck sladden med breda bomullsband. Kolla här i ett inlägg för 2010.

3 kommentarer:

 1. 16 stjärnor!!!!
  haha. du är galen ;)

  jag är inte precis någon rosa tjej, men herregud vilken fin julstjärna!
  och bilden.... magisk!

  SvaraRadera
 2. Ha, read this with a silly smile stuck to my face :)
  Last year our only star ended up propped against a wall all Christmas out of sheer laziness to get it hanging from the window - I think that may just happen this year, too :) Besides it does look good like that!

  SvaraRadera