27 november 2012

julleverans från little cute mokkasin.När det kommer till affären så är jag väldigt förtjust i att skicka överraskningar. Till någon från någon. Med mig som mellanhand. Det är faktiskt väldigt fint när man får äran att skriva små, snälla ord till någon som man inte har en aning om vem det är. Härligt hemligt.
 
Och nu kommer jag göra lite reklam så där i allmänhet. Men att skicka en poster till någon är en sådär perfekt överraskning (och julklapp). Såklart till någon alldeles nära men också som post-present. Man får så otroligt mycket för pengarna och man kan hitta någon för alla personligheter och dessutom i flera prisklasser. Men ingen poster på affären är megadyr, en hel del är till och med värsta kapen. Som månen här på på bilden. Förresten, det är  faktiskt snart ett år sedan han damp ner här för första gången och fortfarande lika poppis.

Nu är det ju så ställt att jag är lite svag för fina paket. Och nu har jag kommit på den där lilla extra finessen även för posters om man nu vill skicka dem som present till någon. Alla posters har ju silkespapper om sig när jag skickar dem. Och fina rör såklart. Inget annorlunda så långt.
 
 


Men om du vill att postern ska bli en present så skriver du bara till mig vad jag ska skriva. Så gör jag det bara, helt for free. Sådär som på bilden. Nu i juletid skriver jag på vackra lövet. Och sätter hela hälsningen på ett långt ribbat bomullsband.
För när jag har svept runt ett par-tre silkespapper så låter jag bandet liksom sticka upp ur postern och silket,  så det första man gör är att dra upp hälsningen.


 


Och såhär ser det då ut när man öppnar. Härligt väl?

Så detta blir mitt bästa julklappstips till nära och kära långt borta. Skriv din  hälsning och adressen till dit presenten ska skickas i meddelanderutan. Så fixar jag! Och färgval för silkespapper och band skiftar lite för stunden. Men julens färger på affären är mullvad, puder, beige, brun och lite rosavinrödprickigt,  så det är någonstans där det hamnar.


 


Och om man inte vill ha ett löv så kan man få ett handgjort kort från engelska Lucky Bird istället. Men då får man lägga till 35 kronor och väljer det fraktalternativet i kassan.

12 kommentarer:

 1. Det är en av mina bästa saker med att beställa grejer från dig, att man får en liten överraskning (förutom alla fantastiskt fina saker förstås)! Det känns så personligt och fint!

  SvaraRadera
 2. Vackert ! Och i bland behövs det inte mycket mer än så...det enkla är det bästa! Och en liten hälsning är också himla vackert såklart!

  SvaraRadera
 3. Beställde en Ingela Arrhenius-affisch med djuren i Noaks ark av dig för några veckor sen (tack för snabb och smidig leverans till Finland!) och vår lilla son blev så glad över den gula pappersfisken som kom med i röret! Verkligen uppskattat både med ett vackert paket och en liten överraskning!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Så vacker färgskala. Älskar den pudriga känlsan.

  SvaraRadera
 5. underbara!
  älskar när det är tryckt på pappret sådär!
  hmm. undra om man kan göra det själv?
  jag har flyttat förresten :). om du vill fortsätta länka till mig dvs. mycket tacksam för det, speciellt nu när jag e businesswoman hihi.
  kram och tack i såna fall <3.
  //jennifer

  SvaraRadera
 6. Det där silkespappret gör att det kändes extra lyxigt med dina paket och överaskningsgrejen gör att man blir barnsligt glad...urfint tänkt!!

  Kram

  Pernilla

  SvaraRadera
 7. Åh så fint! Jag la en liten beställning i din fina butik idag, ska bli kul att se när den kommer hem hit:)

  Ha en fin kväll!

  Kram Emma

  SvaraRadera
 8. Helt underbart ljuvligt Sofia!
  Varje gång jag får paket från Mokkasin så håller det mig i ett lyckorus i evigheter. Du gör det så fint. Bästa presenten att ge en vän!

  Ta hand om dig!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 9. men himmel så fint. otroligt inspirerande och eftersom jag inte har beställt något från dig än har jag inte fått uppleva det men det ser jag sannerligen fram emot :D
  jättefint! älskar planschen med månen... bland annat.
  ha det gott och god jul och allt det där :)
  //Eva

  SvaraRadera
 10. Jag glömmer aldrig hur fint du hade packat grejerna som jag köpte ifrån dig förra sommaren. Tog bilder på dom och har visat dom på bloggen ;) Så fina paket gör du <3 Kram på dig

  SvaraRadera