03 januari 2013

älsklingssladd.Det är ju lätt att skylla guldigt ha-begär på glimrande juletid och nyårsskimmer. Men jag älskar de här mjukt guldgula textilklädda sladdarna från Byggfabriken. Så himla sköna att se på istället för de grafiskt svarta och de inte så roligt vita. Men de finns också som tvinnade om man föredrar, och mörkt brun.
Den tvinnade sladden syntes på var och varannan lampa vi såg i Paris i somras. Ibland i knallgult som hos Mimi Lou. Och det är ju såklart inget nytt i den här sladden över huvudtaget men jag har inte alls sett den i samma utsträckning här i Sverige, åtminstone inte under de år jag har haft ett sladdintresse. Typ.
 
 
Så hejdå våra guldsocklar + vita sladdar. Det blir bra mycket tjusigare såhär.
 
 Och jag har ju tjatat på tidigare om den här mattan från Åhlens. Men jag gör det igen, för den är så fin. Jag gillar den för strukturen, färgen och för att den faktiskt är gjord av hampa-snöre. Och nu är ju detta ingen dyrgrip matta som andas tjusigheter som mattor kan göra om man hostar upp en slant men ändå så ligger den perfekt i vårt vardagsrum. Just nu önskar jag ingen annan matta. Tur för mig.

10 kommentarer:

 1. Råkade "sladda in" på din blogg för ett tag sen & nu är jag beroende!! Du, din kreativa själ, tack för din smittsamma inspiration....krams m

  SvaraRadera
 2. Så snygg matta och sladden Wow... :)) Anna

  SvaraRadera
 3. Mattan måste jag kika närmre på, superfin! (spyr på vår ryamatta i vardagsrummet, blä), och guldsladdarna-WOW-must have!!

  SvaraRadera
 4. Den tvinnade har även blivit min favorit...:-) Så sakta men säkert bytts sladdarna ut..Hihi...gick och kände mig lite halvgalen häromdagen med min sladdhysteri, tur man kan lita på dig Sofia!! :-D
  Gott nytt förresten!

  SvaraRadera
 5. Man är ju lite som en skata, allt som glittrar vill jag ha. Den tvinnade sladden alltså, så.himlans.fin!

  SvaraRadera
 6. åh det är min kompis som har gjort den där lampan, diamond lamp!

  SvaraRadera
 7. Fin matta, kollade Åhlens sortiment men kan inte riktigt hitta den:)Vad heter den? Undrar Petra

  SvaraRadera
 8. Vips så hittade jag den, Tack för en fin blogg:)

  Hälsar Petra

  SvaraRadera
 9. Spännande med matten, jag har tittat på den många gånger. Men hur är det, skräpar den? :/

  cecilia

  SvaraRadera