02 januari 2013

istället för kloka strategier.
Då var det rivstartläge igen. Jag gillar inte rivstarter men jag lyckas aldrig undvika dem. Hela första jobbardagen sedan helg-lateriet gick alldeles käpprätt åt skogen. Jag hade en inre målbild av struktur och planering. Inget nyårslöfte utan mer åt att nu jäklar ska här fokuseras i rätt riktning. Eller i en smart riktning. Till och med barnen insåg redan vid lunch att jag tappat hela målet under förmiddagen. Skulle inte du ha en assistent efter jul, frågade Liv. Jo, verkligen. Och en mentor eller något sådant flott, hade suttit fint. Ja, det lät ju mega-lyxigt slog det mig precis i denna sekund. Någon klok, att tok-bolla strategier, beslut och våndor med. Var hittar man en sådan?
 
 Förresten fick mina paket ljud i dag. Bjäller-plingande post löser ju inga som helst bryderier men just idag kändes det som det enda rätta.

6 kommentarer:

 1. Åh, jag känner igen mig... Och visst vore det fint med en mentor! Ibland önskar jag mig också en chef. Det är ju superschysst att bestämma över sig själv, planera och lägga upp det hur man vill ha det och så, men ibland, bara ibland, så skulle jag gärna överlåta på någon annan att säga åt mig vad jag ska göra.

  SvaraRadera
 2. Å vad jag önskar att jag kunde hjälpa dig.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle gäran hjälpa dig istället för att huxflux bli arbetslös!

  SvaraRadera
 4. En mentor, det hade suttit fint... Härliga bjällror, ett sånt paket hade man blivit glad av. Det är mycket pyssel som är slut i butiken, kommer det in mer? Behöver fylla på förråden nu efter ledigheten ;)

  SvaraRadera
 5. Här har den en! Ganska klok liten tok som är bra på det mesta. Ditt jobb är ju min dröm❤

  SvaraRadera
 6. hej .underbart fint med bjällror. så rätt.'har skickat iväg ett print idag till en kund (printoteket.se) och ville bara säga att då tänkte jag på dig för du skickar så fina paket och man blir extra glad :) pepp till dig!

  sen undrar jag vart du skaffat dig den där fina relieffstämpeln som blir mokkasin i pappret?

  fridens liljor vackra du.
  /ellen

  SvaraRadera