23 januari 2013

butiks-vägg?Vi besökte alltså Maison & Objet i Paris. Och nu kan man ju tro att jag sprang runt där med kameran i högsta hugg men tyvärr inte. Eller tyvärr och tyvärr, men det handlade ju trots allt om span till affären och träffa leverantörer och så.  Och när jag fastnar i min kamera så glömmer jag tid och rum, sällskap och framför allt vad jag egentligen skulle där att göra.  Nu är det egentligen förbjudet att plåta bara sådär plus att det är extremt mycket folk men lite i smyg ändå.
 
Jag gillar när man ritar på väggar. Butiken Bonton är väldigt bra på det där, gillar deras stämplade väggar som nästan blir tapet-feeling, kolla stjärnorna och fjärilar plus prickar. Här är det illustratören Charlotte Gaustaut som har ritat NY-baserade Oeuf´s monter. Helskön butiks-display om man frågar mig.
 
 
 
 
 

10 kommentarer:

 1. Wow, impeccable styling, can't get better than this!

  SvaraRadera
 2. This is a great posting I have read. I like your article. Thank you

  SvaraRadera
 3. Men så fantastiskt fint! idag har jag skrivit om dina fantastiska cirkelgirlanger (och länkat hit förstås). jag blev helt förälskad och nu är en cirkelskärare det enda jag kan tänka på... nästan.

  SvaraRadera
 4. Å så mycket fint. Och vilka roliga korvar! Kram Elina

  SvaraRadera
 5. I saw the stand and really liked it. Didn't know who is the designer of the drawing. Thank you for sharing.

  SvaraRadera
 6. Men ÅÅÅÅ vad otroligt fint! Härligt! Kram / F

  SvaraRadera
 7. Beautiful photos from our neighbours Oeuf at M&O. Sorry i missed you at the show! I hope you had a great time in Paris-looking at the photos it seems like you did! Julie

  SvaraRadera