08 januari 2013

det var en julklapp, en bra.
På samtliga önskelistor till jul stod det pyssellåda. De hade sett någon på leksaksaffären. Men jag tänkte att med det skrala utbudet (för dyra pengar med tanke på innehållet) kommer de inte så långt. Och förresten så behövdes lagret fyllas på. Med allt från pärlor, lera, lim, flörtkulor, paljetter, piprensare, glitter i allmänhet och egentligen det mesta jag kunde finna i den lokala pysselaffären. Jag lade det mesta i glasburkar. Och eftersom det var söndag eftermiddag och dagen innan julafton så fanns där ingen loppis att länsa på små glasburkar (för man behöver många små, som de minsta barnmatsburkarna) men på Åhléns finns det 15-kronorsburkar som var perfekta. Sen lade jag allt i en stor trälåda och silkespapper.  Bästa överraskningen och en absolut tacksamt  när mamma och pappa låg sjuka på juldagen. Sen gjorde vi om vårt glasskåp till ett pysselskåp. Vi har redan ett pysselskåp men vi önskade oss ett med glasdörrar. Fint ska i glas förvaras, så är det bara. Och det som ändå bara hade bambisar och sånt fick fyllas med allt det andra. Och det skulle jag visa här och nu men insåg precis att jag inte hinner. Snart, lovar!

15 kommentarer:

 1. Dette må være den skjønneste gaven noensinne..!
  Hadde elsket å få en slik som liten jente,
  nå også forresten ; )

  Ha en nydelig dag fine du!
  KLEM

  SvaraRadera
 2. Det ser helt ljuvligt ut! förstår att det var uppskattat.
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 3. Fantastisk! Hvis det er lov å ønske seg et innlegg, skulle jeg veldig gjerne se hva du mener er basisutrustning når det kommer til pyssel. Bloggen din er nydelig!

  SvaraRadera
 4. Men vilken dröm! Bästa julklappen!

  SvaraRadera
 5. helt underbar julklapp. Kan se framför mig hur lycklig jag blivit som barn.. och som vuxen med för den delen. Himla fin present.

  SvaraRadera
 6. Passing by just to wish you a happy year and tell you how much i love your shots

  SvaraRadera
 7. Vilken fin idé att lägga och förvara i glas!

  SvaraRadera
 8. Tittade också på den där andra förhållandevis dyra lådan. Det här ser ju många strån vassare ut. Något att inspireras av.

  SvaraRadera
 9. Mycket fint och så mycket bättre med glasburkar så man ser vad som är i.

  SvaraRadera
 10. Ljuvligaste julklappen! En sån hade jag gärna hittat under granen till mig själv. :)

  SvaraRadera
 11. Åh vilken underbar julklapp! En sån vill jag ha nästa jul!

  SvaraRadera
 12. Bra idé! Klart pysselfrämjande!
  //Milli

  SvaraRadera
 13. Ja, visst är det härligt med överfyllda pyssellådor! Problemet är bara att det verkar som om vår låda behöver växa hela tiden. Det blir lätt så att man fyller på med mer och mer. Ett pysselskåp skulle vara toppen!

  /Emma

  SvaraRadera