06 januari 2013

multifunktion i en liten pappersfigur.Gårdagens nyhet i affären, honeycombs figurer  är verkligen den perfekta lilla pappersgrejen.  När pappersgrejor är som bäst liksom. Såklart är de fina att hänga fritt och göra långa, lyckliga girlanger (det är supertjusigt) av men kolla här.
 
Plocka in dem lite varstans. Det smarta är att de är lätta som bomull och också kan bli platta på baksidan så kan de sitta lite varstans man behöver en liten pappersfigur.Och för första gången i historien går det på en blott sekund att skapa ett pop-up kort.
 

Eller ett 3D-paket.
 


Och nu ska ni få ett flott tips. Det är ju ingen fel på den metallfärgade DIY-mobilen som den är men ibland vill man ju ha lite annan feeling. Lite lyx och lite guld. Du sprayar den enkelt med guldspray och trär några guldkulor längst upp. Och genast passar den till vilken blommig tapet som helst.

 
 
 Multifigurer - eller hur?
 

13 kommentarer:

 1. Åh, vad fint! Hade så gärna haft en sån där fin mobil :)

  SvaraRadera
 2. vilka underbara bilder sofia. UNDERBARA!

  SvaraRadera
 3. Dom är ju helt U N D E R B A R A!! Attans att jag givit mig själv supersträngt och totalt köpstopp januari ut. Hoppas dom finns kvar i februari, för då kommer garanterat en beställning från mig i så fall!

  SvaraRadera
 4. ÅÅÅÅ SÅ FINT DU GÖR DET SOFIA! Jag älskar älskar älskar Ingela P Ahrrenius honeycumbsfigurer och det är bara du som kan komma på nåt så här fint. Underbara bilder. Fullkomligt fantastiskt fint.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag hoppas att det är OK att lägga upp dina bilder på Pinterest? Källhänvisningen följer ju med.

  SvaraRadera
 6. Sannerligen multifigurer! Allt blir ju lite roligare! Och mobilen, MOBILEN! Jag vill göra en likadan genast! Fantastiskt vackra bilder!

  SvaraRadera
 7. Sofia jag lånade några bilder till min blogg..hoppas det var ok? Länkade självklart!! Tack för all underbar inspiration och alla fina ting i din butik.

  Hälsningar Madde!

  SvaraRadera
 8. Men fasiken!!! Du är så sjukt kreativ :) Love you

  SvaraRadera
 9. Fint! Vad är det för tapet du har? Den är väldigt fin!:)/Emelie Skånbeck

  SvaraRadera
 10. Jag snor ditt tips rakt av. Så snyggt. Vår lilla flicka som kommer i April kommer älska den=) Gör inte hon det så kommer ja njuta av mobilen=)

  SvaraRadera