03 januari 2013

landet någonstans.Photography: Simon Wardavoir
Style: Perrine Coudevylle / Mathilde Hardy


Bilder att kära ner sig i. Och det gjorde vi förövrigt i pjäsen om Peter Pan & Wendy idag på Stockholms Stadsteater. Teater av det magiska slaget gör mig alltid varm i hjärtat. När fantasin förlorar sig i den ena härliga scenografin efter den andra. Och när Peter Pan flyger högt över våra huvuden samtidigt som det faller glittrande älvstoft i håret på oss, då vill man sitta just där, på denna fläck i evigheter. Och nu ritas det älvor så det står härliga till och vi lovar att att aldrig mer säga att de kanske inte finns. För varje gång man gör det så dör en älva och det vill man ju inte, för allt i världen. Och snart är sovdags och hur var det nu med landet Någonstans?  Kan vi nå det när vi somnar? Jamen, kanske...men vi behöver älvstoft! Sparade du inte lite glittrande älvstoft i väskan mamma? Å, säg att du gjorde det!

16 kommentarer:

 1. åhh vilka underbara bilder och trevligt ni verkar haft det :))

  kommer den sängen/soffa ut i nätbutik snart om den kommer ut eller inte ? den bruna :))

  kram e

  SvaraRadera
 2. Läckert! Ha det så bra.

  SvaraRadera
 3. Sofia.
  det kändes som om jag glömt bort llt för ett tag, att blogga och att läsa. tiden har inte räckt till.
  men så inatt så läste jag din blogg, nästan två timmar läste jag om och om igen, och du vet ju att jag älskar att vara här. och sen är du så där modig som inlägget skrivet 2003 och jag blir så himla glad. så stärkt och stolt och varm. och din blogg är så stor, så jag förstår att man inte kan kasta sig ut på den där vägen varje dag, men att du gjorde det...det gör skillnad för människor. på riktigt. jag tror på det. och jag tycker att du är briljant som det är, med eller utan den texten, men ändå...coolt som fan.
  briljant som sagt. fina du.
  kram!!!

  SvaraRadera
 4. Å, så fint! Förtrollande... /Carina

  SvaraRadera
 5. Underbart fina bilder av fantasifullhet och andra världar, älskar ditt förmedlande av just sånt... det där hemlighetsfulla som lämnar en åt fantasin att själv fylla i, drömma sig bort. Har en fråga till dig som har med just fantasivärldar att göra.. tar det vid tillfälle;)
  Stor kram och tack för all härlig inspiration i precis varenda inlägg.

  //Nanna

  SvaraRadera
 6. Det var en helt magisk föreställning. Jag ville inte att den skulle ta slut.
  Hela dagen idag har mitt huvud varit fullt med allt som vi fick uppleva åh det och det... Tack för att vi fick vara med er denna dag. Mormor o Morfar.
  PS älvor finns visst!!!

  SvaraRadera
 7. Sjukt fina bilder! Mina barn ska på den teatern med sin farmor snart. Kul att höra från den!!! Kram Johanna

  SvaraRadera
 8. Hej. Din blogg e superfin! Har du stängt din nätbutik? Funkar dåligt att ta sig fram där med i-pad. Måste oxå fråga, just i-pads, tv-spel, i-pods, mobiltelefoner e härligt frånvarande på bloggen. Så oxå i er vardag? Pysslar barnen hellre än spelar Sims liksom? Du ger alltid stor inspiration! Hälsningar

  SvaraRadera
 9. Härliga bilder! Ibland är sagans värld väldigt inspirerande!
  Trevlig helg!
  /Victoria

  SvaraRadera
 10. Vackra bilder!

  Igår kom den fina flugsvamplampan som jag beställt hos dig. Den blev alldeles perfekt i lillens rum. Så fint!!!

  Tusen tack!

  Kram

  SvaraRadera