25 februari 2013

absolut gilla.  
 
Snacka om gilla på den här grejen. En sådan absolut briljant idé.  Inte bara för att den lilla kartan ovan är från ett av mina absoluta favoritstråk i Paris... Anne Ditmeyer har startat en Map Design Class för stundenter över hela världen. Grejen är att man tecknar ner något av sitt livs bästa som en liten karta. Det kan vara allt från promenadstråk, till favvo-ställen eller egentligen precis vadsomhelst.  Susa in till Dos Family och läs mer! Som grädde på moset ges dessutom en bästa DosFamily-rabatt om man vill prenumenera på hela härligheten. Och det ska jag, verkligen att jag ska.

6 kommentarer:

 1. å jag som bara varit i Paris en gång och det var -97 blev ju nu lite sugen. Möta våren i Paris ska man ju göra... :)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar också området runt Canal St. Martin och bort mot Belleville. Det finns så fantastiskt fina gamla fabriksbyggnader, broar och underbara träd. Svårt att hitta en mer romantisk plats enligt mig. Inte konstigt att konsten frodas där....
  Beröm för ditt jobb i senaste Family Living. Bra att man kan skapa en egen liten vrå med ganska små medel.
  /Hillevi

  SvaraRadera
 3. Jag surfar vidare pronto och spanar in det där. Allt som har med Paris att göra fångar mitt intresse just nu. :)

  SvaraRadera
 4. Tänk att jag bodde precis där vid nr 6 i tre år, på rue des Vinaigriers... Fast på den tiden var de där kvarteren inte det minsta intressanta eller trendiga, utan mest bara ganska tråkiga. Och numera är det ett av mina favoritkvarter dit jag ofta åker :)

  SvaraRadera
 5. Hi,
  I just found you and love your style.
  Will come back!!
  Lovely hugs
  Molly

  SvaraRadera
 6. So many french people love the scandinavian style (I do !). I can see that it is mutual !

  SvaraRadera