06 februari 2013

jag sparar på sådant här.Som ni vet så ligger jag ju fruktansvärt på efterkälken med att få in en massa nyheter i min affär. Och de mest frågade sakerna i Mokkasins historia är helt klart de som syns på den här bilden. Och nu är det verkligen inte så att jag gottar mig åt att vara så här hemlighetsfull men jag har liksom inte hunnit ta tag i dettta nya varumärke, helt nytt för Sverige faktiskt. Det är mycket och det är väldans fint och det kommer snart. Tillsammans med en massa annat som faktiskt har haft en leveranstid på ungefär ett halvår, så det är lite därför också.
 
Men påtal om detta nya varumärke så har det gått rakt in i hjärtat för sin finurlighet och för att de äger förmågan att se det fina i det lilla. Det kan räcka med en faktura från dem så svimmar man en aning, bara för att kuvertet är så himlens fint på ett alldeles ovanligt men väldigt fint litet sätt.  Att en liten pyttig och egentligen enkel sak kan sätta glans på det där vanliga och inte alltid så roliga, sånt gör mig gladast i världen.
Som hälsningen jag fick runt jul. Ujujuj.
Förstår ni så fint? Ja det gör ni. 
 Lite pastiller i en flaska. Glänsande dessutom. Hjärtar så till den milda grad.
 
Och tänker ni på sommarfester redan nu... Pastiller behöver inte glänsa för att vara vackra. Och inte behöver stjärnor vara silvriga, de kan vara blommiga också...

1 kommentar:

  1. Du vet väl att det är precis så det känns att få dina paket, Sofia? Den där extra omtanken och omsorgen du lägger i det du gör. Att få hem en beställning från dig är alltid lika underbart, man blir alltid så glad och varm i hjärtat liksom.
    Kram Nanna

    SvaraRadera