11 februari 2013

några koppargem måste ju lösa all röra i världen?

 


Jag är så förutsägbar. Varenda gång jag har gjort klart mitt pappersarbete eller vad man nu ska kalla kvitton och sånt, så är jag superpepp på ordning.  Efter att ha haft virriga utläggningar om det ena och det andra hos redovisningsstället (för joo, jag har lämnat ifrån mig det hela nu och hurra för det) så tar jag alltid en tur till bokhandeln och köper på mig lite kontorsnyttigt. Som idag, en sådan banal sak som några gem. Finns säkerligen på alla kontor utom mitt. Men nu så är hela den gamla cigarett-asken full av dem.

 
Lite kaffe på det.
 
 


Sen fnular jag lite på förpackningar. Och tänker att vad vore livet utan de där snygga. Och påtal om det så har jag värsta hemligheten i bagaget. Och nu vill jag bara att det ska bli klart så jag kan visa. Å ni kommer att gilla, det är jag alldeles säker på.
Sen köpte jag flera sådana här. Och nu kan jag aldrig skylla på att jag inte har en endaste penna, jag bortförklarar alla min glömska och missar på att jag saknar pennor. Vilket jag i ärlighetens namn inte gör överhuvudtaget, men de är aldrig där jag behöver dem. Så nu står de lite här och var. Kanske borde ha ett anteckningsblock vid varje penna också. Är inte det så där redigt och klokt som alla vuxna i världen har?  Fast då kan jag ju aldrig mera bortförklara mig mer så det är kanske dumt.  

Och 2013 känns som det börjar bra. Tänkte på nätkärleken framför allt. Det känns som ett snällt år, ett jättesnällt. Måndagspunkt på det.

3 kommentarer:

 1. Tips: http://www.stampelfabriken.se/index.php/stamplar/vitpragling.html

  SvaraRadera
 2. Jag borde också köpa lite kontorsmaterial! På vårt företag finns det aldrig någonsin kuvert för dem använder man ju så sällan nuförtiden. Men då och då uppstår ändå ett behov och då är det väldigt irriterande att vara utan...

  Och block och penna fanns alltid på telefonbordet hemma förr, när telefonen hade sladd och stod still på samma ställe jämt. Det var nog rätt praktiskt. Borde alltså skaffa både snyggpenna, block och ett telefonbord också :)

  M

  SvaraRadera
 3. I do that too, buying stationary is so addictive. I have been making envelopes out of nice papers when I really should be doing something else : )

  SvaraRadera