18 februari 2013

vackert vissnande och vridande och vändande.Plötsligt ändrade jag mig om tulpaner. Jag har ju tänkt att de ska vara krispiga och knoppiga och sådär så de nästan låter lite gnissligt när man tar i dem. Men så insåg jag precis att det verkligen inte var så himla tvunget alls. Gillar när det ser lite ut som på låtsats. Som de blir när de stått utan vatten i sådär fyra dagar (jag tänkte inte säga det, så jag fyllde på, men äsch...). Och som om saknaden av vatten har dragit ur all färg de någonsin hade.
Förresten lägger jag nya beställningar till affären. Om jag är helt oplanerad, impulsiv och allmänt förvirrad i de mesta fall, så är jag helt tvärtom när det kommer till den här biten. Jag vrider och vänder på det hela tills jag är hundra procent stormsäker på att det passar i min affär. Jag har lovat mig själv att fylla på den där lekkategorin med sådär himla bra saker. Såsom städer av klossar. Paris och London och lite landet också, att rita in i historier på griffeltavlor som du berättar alldeles själv. Så himla fint och så himla bra, allt är under bästa produktion och till och med kritorna är miljöbästa. Tack säger jag.
 

9 kommentarer:

 1. Preciosísimas fotografías

  SvaraRadera
 2. Your pictures are so great ! I love them very much.

  SvaraRadera
 3. Jamen guuuu så vackert, gillar också när de hänger och är sådär nästan så att bladen faller till bordet. Oplanerad, impulsiv och förvirrad, igenkänning på den ju ;)

  Du är fantastisk! Måndagskramen kommer här.

  SvaraRadera
 4. Hej, jag undrar vad det är för fin svart lampa i bakgrunden på väggen?

  SvaraRadera
 5. Urvalet i din butik är nåt av det finaste jag vet. Rakt av. Och tulpanerna, helt fantastiska.

  SvaraRadera
 6. Tittar ofta in och inspireras. Underbar blogg. Underbara bilder. Nu blev jag extra vårsugen! / Kristina

  SvaraRadera
 7. No matter if sοmе one searchеs for his vital thing, sο hе/she ωants to be availаble that in detаil, theгefοrе that thing iѕ maintained over here.  Feel freе to surf to my blog Http://Www.Prweb.Com/Releases/Silkn/Sensepilreview/Prweb10193901.Htm
  My page :: anti-aging skin care products

  SvaraRadera
 8. Wonderful beat ! I wish tо apprentice ωhile you amеnd yоur ωeb site, how can
  i subsсrіbe for a blog web ѕite? The acсount helpеd me
  a acceptablе ԁeal. I had been tiny bit aсquainted of
  thiѕ your bгοadcast ρroѵided bright clear idea

  my pagе V2 Cigs Review

  SvaraRadera