12 april 2013

de finns de som har fattat vad som är vackert här i världen....

 

 


Häromkvällen susade jag upp till en sväng till en synnerligen tjusig tillställning. Releasepartyt för boken Vintageparty! Det var ett alldeles särskilt fint litet kalas. Och allra finast var ju såklart de grymmaste pinglorna i mannanminne Linda, Louise och Emma. Författarna till själva boken och grundarna till Vintagefabriken, en framgångssaga utan dess like. Och de tre fröknarna är så värda det, tusen jordvarv om. För sicken bok sen, jag är helt såld på hela alltet. Sådär extrahärlig så man blir alldeles knäsvag. Alldeles snart ska ni få veta mer om denna fantastiska lilla skatt. Nästa gång det plingar till här på bloggen är det nämligen dags för tävling av  det allra finaste slaget!

 
 
 
 
På Vurma var det kalasigt och fixat såsom vintagefabrikspinglor gör. Och alla som var där var så himlens fina. I förtjusande feststassar och eleganta frisyrer kände jag mig själv som något som katten hade släpat in. Fast det gjorde inget. Och på instagram kan man slinka in under #vintagepartythebook och titta på alla fina.
 Som sagt kalasigt.
 Och fina saker i varendaste hörn. Och eftersom det hela var en början på en fantastisk bokresa så var självaste världen lite närvarande.
 
Så alla kakor hade fått världsliga namn så man liksom kände ända ner i tårna att det var ju minsann en resa på riktigt det här. Och kakorna sen då, vilka berg av kakor som de tre fröknarna hade slängt ihop alldeles av sig själva. Bara en sådan sak.

Och de små bergstopparna av kokos låg på finaste silverbrickan jag någonsin sett.
 Och det signerades böcker. Såklart. Denna bok som just nu ligger etta i sin kategori Trend & Livsstil på Bokus. Denna vill-ha-bok som har lett till tusen uppdrag för tjejerna. Som på TV. I Nyhetssoffan och hos Malou. Och fin press i var och varannan tidning. Och som det bästa grädden på moset, i höst släpps boken i Amerika. Det är på riktigt må jag säga. Hurra för er!
 

5 kommentarer:

 1. Härligt - vilka fantastiska tjejer och vilken kreativitet! Blir nog en bokbeställning för min del...

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt fina bilder och fint referat av kvällen, ser ut att ha varit underbart!

  Mvh Cecilia

  ceciliasinredning.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Låter som en bok som ska köpas. Eller vinnas!
  Vill passa på att tack för det ljuvliga paket jag hämtade hem från posten idag. Det var som om få en present med allt det där lite extra - prassligt papper, finaste tejpen och tygband. Åh! Hurra! Och finaste honeycombens kommer snart pryda vårt hem! Tack!

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar kväll det ser ut att ha varit! Härliga bilder =)

  Annelie

  SvaraRadera
 5. Vilken fin fest! Och så fint de hade gjort med kakornas små skyltar. Jag är himla nyfiken på den där boken. Kram Elina

  SvaraRadera