09 april 2013

så hemskt onödigt.

 
Jag städar på ett nytt sätt.
Jag flyttar ut sakerna från alla skåp och lägger dem i högar överallt.
 
 
Det ser lite märkligt ut. Som små berg här och där.
 
 


Egentligen är det inte så smart. Men jag suktar efter den där flytta-skåp-grejen. Sen tänker jag att det kanske händer i höst eller något, för jag kan ju inte flytta dem själv. Och då blir det bara en massa tomma skåp överallt och högar vid sidan om, så onödigt liksom. Fast på något vis är den här typ av städning lite mer intressant, nästan så man fastnar lite i själva städningen. Tänker att det är bättre att bygga ett fint berg än ett fult. Så då lägger jag och ungarna till lite extrasaker för att snitsa till det lite. Värsta onödiga städningen när jag tänker efter... Eller egentligen rena rama motsatsen till städning.
 

15 kommentarer:

 1. Hahaha! Fint blir det iallafall ;) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det enda viktiga, eller hur!? Bloggar du Johanna, vilken överraskning!
   Kram!

   Radera
 2. Pile 'em high! I love your philosophy, and everything looks so pretty still.

  SvaraRadera
 3. Alla sätt att få städning att bli kul är bra:) och att förvara saker och pryttlar i små boxar är himla praktiskt och är dem så fina som dina kan de ju gärna stå framme, enligt mig iaf!

  /Jenny

  SvaraRadera
 4. Du, jag gillar din städning. Finare högar får man leta efter liksom. TACK för fina paketet som kom idag. Finast i världen. Tack du fina.

  SvaraRadera
 5. lite så städar jag med ;) vill liksom göra det på riktigt! Om du någonsin vill bli av med ditt lektält från HM köper jag det gärna!!

  SvaraRadera
 6. Har också levt lite så, med pyntade högar och tomma möbler, den senaste tiden. Men nu börjar det bli ordning igen. En rejäl bokhög i vardagsrummet står dock kvar...

  SvaraRadera
 7. men, vilka flotta städhögar iallafall!

  SvaraRadera
 8. en fråga till! var hittar man inställningen som gör att man kan svara direkt på kommentarer som du ha på din blogg nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. det löste sig! att googla är fantastiskt!

   Radera
 9. Fast det ser fint ut när du städar!

  SvaraRadera
 10. cool post. very informative. I'm going to bookmark your website and keep checking for new data.
  Thanks and keep posting.

  3D Architectural Rendering

  SvaraRadera
 11. Ja du Sofia, Du är verkligen one of a kind. Du städar och det ser ut som värsta hard core stylisten varit framme. I bland blir jag sugen på att visa ovansidan på min byrå när jag städar. Gud, vilket skämt, speciellt organiserat är det inte heller.

  Och det jag vill säga med det är att du är som disney land, you make the magic!

  SvaraRadera
 12. Så många fina askar du har!

  SvaraRadera