15 april 2013

Det är tävling - om Vintageparty!Nuså. Idag så kommer våren har jag bestämt hört så vad passar då bättre än en tävling. Och inte vilken som helst då. Utan en fin en,  om boken Vintageparty - fyndiga tips för flärdfulla fester!Låt mig då presentera denna lilla skatt. Jag skrev ju häromdagen att man minsann blir lite knäsvag av hela alltet. Det är en vacker bok, sådär rakt igenom. Som bakelser är varenda sida. Och innehållet såklart! Ni ser ju, från vårens första fest i körsbärsblom och de första ljusa vårkvällarna. Genom sommarens perfekta kalas.  Och ändå fram till Vinteryra där i december, i stilig och extra flott 20-talsdekadens.Och för varje tillställningen finns högar av inspiration. I allt från fixet, till dukningar, maten, drinkarna, godsakerna och lekarna. Och då snackar vi inte komplicerade varianter som man får ägna tre timmar att få gästerna att förstå utan de gamla, hederliga men som ack så lätt glöms bort. Så helt enkelt megainsperation till  allt som gör kalaset! Och det finaste i kråksången är denna kalasbok är så lätt att ta med i alla omöjliga och möjliga feststunder. Den passar lika bra på barnkalaset som bröllopet, finmiddagen som trädgårdsfesten. Eller liksom vad som än må firas!Och tipsen är många och fanastiska. Och jag vet ju att ni kära läsare älskar DIY. Och att många av er efterfrågar lite mer utförliga beskrivningar. Och här har ni dem! Perfekta, illustrerade beskrivningar på allt från pompoms till sömnadsbestyr. Blomkransar, photoboothrekvisista, popcornpåsar, tittutvägg, corsage, cirkelkjol, bordsplaceringar, servettvikningar. Jamen jisses, som världens bästa pysselbok! En pysselbok med stil.  Och minsann också frisyrtips och flärdfulla make-updoningar. Vem har liksom inte alltid velat ha lite sotiga ögon a la art deco?
 

Och ingen knäsvagsbok utan de vackraste bilder. Så är det ju. Martina Ankarfyr  och Anna Larsson har plåtat. Och sagolika  illustrationer av Jennie Ekström (som jag förövrigt hade äran att träffa på realesen och vars fina saker alldeles snart är på plats i affären) . Formen är satt av Eva Lindeberg. Och tadaa och hurra - skaparna av hela finheten  Linda Hansson, Louise Lemming och Emma Sundh.  

Och nu tävlingsdax! Och här sitter jag och skriver och regnet smattrar mot verandafönstret såsom det inte fanns ett slut. Och våren är ju inte alls här såsom sig var bestämt. Så nu tänker jag att det blir boktävling med tröstpriser från affären! Bara för att våren dröjer. Så i potten finns 2 exemplar av den finaste Vintageparty-boken. Där finns dessutom lite passande dekorationer till kalaset. 10 meter papperskedjor, en med fåglar och en med prickar, sådär gammaldags festliga. 8 meter vimpel med blommor, fåglar och prickar. Plus ett set av nya Pompoms-setet i pastell, nytt för dagen i affären. Så sex priser allt som allt, ska det bli vår så ska det! 
 
Och vad gör ni för att ha chans på hela alltet. Lämnar en kommentar härunder, där skriver du vilken fest vill du ha inspiration till.  Det kan vara vilket kalas som helst litet eller stort. 1-årskalas, bergstoppsbröllop, skolavslutning, första dejten middag, inflyttningsfest, 90-årsbaluns... Som sagt, precis vad som helst. Och en extralott blir det för att dela FB-inlägget om tävlingen till dina vänner. Lätt som den simplaste plätt, lycka till!
 
Nästa söndag klockan 24 avlutas tävlingen och på måndag morgon har ni vinnarna här på bloggen.

157 kommentarer:

 1. Ååååh, ett 50-tals partaj ! Jag tänker mig prickiga ,vippiga klänningar, jukebox, brylcréme, maffiga amerikanare och massor av cupkakes, förstås !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
   1. Lär din älskare eller make tillbaka
   2. Pengar spell / lycka spell
   3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
   4. Viktminskning spell
   5. Skaffa ett jobb stavnings
   6. Promotion trollformler
   7. Att få dina pengar tillbaka
   8. Freedom trollformler
   9. kärlek stava
   10. Hämnas stavnings
   11. Lottery spell

   Radera
  2. HUR JAG FICK ett lån från ett stort företag [SAMMYLOANCOMPANY@YAHOO.COM]

   Hej kompisar!!! Mitt namn är julien garcia från u, s, Texas. Jag vill vittna om bra lån långivare som visade ljus till mig efter blivit lurad av två olika Internet internationell långivare, de alla lovar att ge mig ett lån efter att göra mig betala många av avgifter som ger ingenting och uppgick till något positivt resultat. Jag förlorade min hårda tjäna pengar och det var totalt 6,000USD. En dag när jag surfar via internet söker frustrerade när jag kom över ett vittnesbörd kvinna som också lurad och så småningom fick kopplad till en legit lån företag som heter sammyLoan Company och e-post (sammyloancompany@yahoo.com) där hon slutligen fick sin lån, så jag bestämde mig för att kontakta samma lån företag och sedan berättade för dem min historia om hur jag har blivit lurad av 2 olika långivare som gjorde ingenting men naturligtvis mig mer smärta. Jag förklara för bolaget per post och alla de berättade för mig var att gråta mer eftersom jag kommer att få min lån i sitt företag och även jag har gjort rätt val att kontakta dem. Jag fyllde låneansökan formulär och fortsatte med allt som begärdes av mig och min chock jag fick ett lånebelopp på $ 65,000.00 dollar av denna stora Company (sammyLoan Company} förvaltas av Mr Sammy gudfruktiga MAN och här är jag idag glad eftersom detta företag har gett mig ett lån så jag gjorde ett löfte till mig själv att jag kommer att hålla vittna på internet om hur jag fick mina lån. behöver du ett lån omgående? vänligt och snabbt kontakta denna stora företag nu för ditt lån via e-post [sammyloancompany@yahoo.com] eller text eller ring honom nu för ditt lån idag på + 1 (929) 335-6457

   Radera
 2. Anna Nyström miss_incanto@hotmail.com15 april 2013 10:24

  Oj, vad jag skulle vilja ha den fina boken!
  Just nu när regnet smattrar mot rutan även här, hela himlen är grå och trist och vinden rister i träden så vill jag ha inspiration till ett Välkommen Våren! partaj. Kanske skulle det få våren att komma lite fortare?

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar grej! Efter en riktigt hemsk, kall och mörk vinter vill jag börja leva igen! Bjuda in alla fina vänner, berätta för dem hur mycket jag tycker om dem och bara en riktigt redig fest!
  Halva festen är förberedelserna...!

  SherlockAndI@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag vill ordna en kvartersfest. För alla grannar och barn!!! Det vore toppen! Har inte FB men hoppas ändå.
  Kram Sanna H

  SvaraRadera
 6. Cecilia Bergman15 april 2013 10:55

  Efter att treåringens kalas försvann i magsjukan from hell skulle jag vilja ha inspiration till de under försommaren kommande ettårs-, femårs- och åttaårskalasen!

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig tävling och fantastiska priser! Jag vill ha inspiration tills sommarens stora händelse: Vår ihopflyttningsfest! En fest i vår radhusträdgård med familj, vänner och bekanta. Som ska passa allt från de fantastiska bonus- och syskonbarnen till fina barndomsvänner och äldre släktingar. En sån där fest som börjar på eftermiddagen och kan hålla på ända in på småtimmarna bara för att man inte vill sluta umgås. En fest med finfina inbjudningskort som kommer på posten med ett riktigt frimärke på, som är så fina att man inte kan låta bli att tacka ja. Självklart delar jag på facebook. Och i min blogg!

  SvaraRadera
 8. Jag har slitit mitt hår för att komma på ett bra och tjusigt tema till min examenfest i början av juni. Och vilken examenspresent sedan!

  SvaraRadera
 9. Åh vilken härlig tävling, den vill jag vara med på! Om ett år blir jag vintage, nämligen 40 så det laddas redan nu och vad kan då inte bli bättre än lite inspiration av denna bok.
  Självklart så delar jag på fejjan så då blir det väl an två lotter och jag håller tummarna.

  Ha en magnefik måndag!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Vilken fantastiskt tävling. Jag som precis satt mig ner för att planera en överraskningsfest till min syster som väntar sitt andra barn. Hon är själv bäst på att överraska mig med fina presenter och kvalitetsdagar med tema "syster-syster-tid". Nu när hon väntar sitt andra barn vill jag bjuda på ett hejdundrans kalas med blommor och tyll och allt som min syster älskar. Hon drömmer som få om förevigt blommiga tapeter och fladdrande spetsgardiner i sitt lilla pepparkakshus på landet. Att få vinna dessa fina prylar hade verkligen satt pricken över i på denna sagolika fest.

  SvaraRadera
 11. ÄLSKAR VACKRA BILDER! Jag har sneglat på boken länge, följer damernas bloggar och din! JAg vill väldigt, väldigt gärna ha den. Jag vill gå till retrofrisör med mina bonusdöttrar, sätta på mig min mammas bröllopsklänning från 60-talet (som jag hade när jag gifte mig) och sedan överraska min man med en fest med de tjejer han gillar bäst! Annika S

  SvaraRadera
 12. Jag vill bara ha en spontan party med all som jag älskar.
  Anita

  SvaraRadera
 13. Okej. Vi har bott i huset i fyra år nu. Fyra! Det enda som saknas är inflyttningsfesten. Hur länge är det egentligen okej att bo i hus utan en ordentlig inflyttningsfest? Svar: hur länge som helst. Men ändå.... det ger ju en viss typ av poäng ju närmare inflyttning man rör sig. Hur som. Fyra år senare tänkte jag fixa ihop en väldigt planerad fest, som för gud skull inte för en sekund känns speciellt planerad. En spontan brakfest med andra ord. Och en sak är säker. Jag behöver inspiration. Så heja mig... och nu jag går direkt vidare till fejjan och delar.

  SvaraRadera
 14. Åh denna vackra bok skulle jag vilja ge min finaste vän Julia! Hon och hennes tre döttrar bor i det underbaraste vintagelandet och snart ska äldsta dottern ha studentfest och en bok som denna skulle bli en bra inspiration!

  //Therese

  SvaraRadera
 15. Min son går på en waldorfförskola och där är de noga med att hylla årstiderna. De har lyktfest, vårfest och allt vad det är. På sommaren har de en tårtfest för alla barn, föräldrar, syskon... Då bakar alla familjer varsin tårta och så träffas vi i trädgården och sjunger sånger och firar att det blir sommarlov (förskolan stänger alltid om sommaren). Det är så mysigt och gott och kul att se vad de andra bjuder på, och alla barnen är så finklädda och det är så högtidligt!

  Jag är tyvärr hopplös i det där att jag alltid vill vara den som överraskar, både med dekorationer och med bakverk. Så jag hoppas på att vinna något av allt detta fina så att jag kan förbereda mig inför årets sommarfest:) Delar på fb också!

  SvaraRadera
 16. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 17. Verkar ju vara en underbar bok med många kalastips i! Sen att det finns 5 andra finfina vinster gör tävlingen ännu bättre!
  Jag behöver massor av inspiration och tips till sonens dop i juni och hoppas att denna bok ska ge mig det! Om man inte vinner boken borde det ju vara bästa morsdagspresenten i år!

  Har delat på facebook!

  SvaraRadera
 18. Åh gu vilken mysig bok! Min käre far fyller 60 år i juni! Då ska vi hela familjen (10 pers) till Mallorca och bo i ett hus som han har hyrt på östkusten. Ska bli såååå mysigt... Men ingen har riktigt tänkt ut någon festplan och definitivt inte någon dekoration. Så vad skulle inte vara bättre än lite hjälp från dig! Min pappa är ju trots allt ganska vintage....!

  Har delat på facebook!

  SvaraRadera
 19. Åh gu vilken mysig bok! Min käre far fyller 60 år i juni! Då ska vi hela familjen (10 pers) till Mallorca och bo i ett hus som han har hyrt på östkusten. Ska bli såååå mysigt... Men ingen har riktigt tänkt ut någon festplan och definitivt inte någon dekoration. Så vad skulle inte vara bättre än lite hjälp från dig! Min pappa är ju trots allt ganska vintage....!

  Har delat på facebook!

  SvaraRadera
 20. Linda H Ericsson15 april 2013 12:16

  Självklart skulle det bli en utflyttningsfest om jag själv fick bestämma, eftersom vi hoppas på att få vårt hus sålt. I ett hus som är byggt 1897 hade en vintagefest passat som handen i handsken, men jag tänker ge bort boken till en mycket god vän som stöttar i vått och torrt. Hon är min guru. Eller vänta! hon OCH jag kanske skulle ta och ordna utflyttningsfesten tillsammans i vårt hus. Sedan får boken följa med henne hem, fast vem vet, jag kanske lånar den när det blir dags för nästa fest...

  SvaraRadera
 21. Hej! Jag vill fira att våren kommer (för den måste ju komma nu nu nu, eller snart iaf...).

  Har delat på FB.

  Hälsingar
  Susanne Bergenheim

  SvaraRadera
 22. Jag vill ha inspiration till en kombinerad hemflyttnings-,försenad 20-års- och midsommarfest jag vill ha när jag flyttar till Sverige efter ett år i Paris.

  SvaraRadera
 23. Ljuvlig bok!
  Behöver helt klart inspiration till sommarens stora grillfest som vi håller i vår 20-tals trädgård varje sommar. Jag är en junkie när det kommer till att mixa & blanda gammalt & nytt, boken skulle verkligen öppna upp för fler ännu bättre idéer.

  Har också delat på FB!

  SvaraRadera
 24. Hej! När sommaren går mot höst så ska jag ordna en babyshower extra allt för min allra finaste vän som kämpat i åratal för det där plusset. Äntligen, äntligen är det här! Jag tänker mig ett kalas med mjuka pasteller, tyll, pompoms, vimplar, randiga sugrör, cupcakes och allt det där. Finaste. Vackraste.

  SvaraRadera
 25. carina moqvist15 april 2013 12:53

  Man blir glad bara att se alla fina bilder,

  SvaraRadera
 26. Jeg vil elske at få ideer til en sommerfest i vores store have med bål, leg, god mad, hygge osv

  SvaraRadera
 27. Åh, vill ha vill ha vill ha!!! Vi som hade värsta, bästa (enligt oss) brakfesten för härliga vänner i höstas - vi tar och gör om den! Kommer bli fantastiskt med alla sköna tips! Tack för en inspirerande blogg!!!


  Frida Bredmar

  SvaraRadera
 28. Olivia Carlsson15 april 2013 13:27

  Åh vilken rolig och fin tväling!
  När sommaren kommer så har blivit erbjuden att dekorera en sommarfest för två jubilarer! I fest loklalen med trädgård ska ett sommrigt och vintage tema råda Vad kan inte passa bättre med pyssel eller inspiration från den underbara bok, Vintageparty!
  Din blogg levererar inspiration till festen gång på gång, underbart! För att inte tala om det fina trädgårdsbrölloppet som firades i er trädgård!
  Tack för en fin blogg!

  SvaraRadera
 29. Vilken fantastisk bok! Jag skulle vilja ha inspiration till två fester. Om en månad fyller en utomordentligt kalspeppad tjej två år. Hon kan "Kalas Alfons Åberg" utantill och frågar varje dag när det är hennes kalas. Boken kanske kan hjälpa mig att ge henne det superkalasiga kalas hon förtjänar. Om två månader ska jag och min sambo gifta oss, självklart har festen "vintagetema" och jag tror att boken skulle kunna hjlpa oss att få till den rätta känslan. Tack för en fin blogg och magiska bilder!

  SvaraRadera
 30. Åh, denna vinst är jag faktiskt i behov av (i vanliga fall brukar det bara vara så att jag vill ha sakerna *ler*).Jag ska nämligen gifta mig i sommar, på klipporna vid havet för att sedan ha fest och middag hemma. Då behöver vi tips och Ideer på hur vi kan få det festligt och fint.

  Håller tummarna!

  Mvh/Emma
  Emmawesterlund@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. Åhhhh vad underbar inspiration!!! Jag har en liten i min mage, som kommer att anlända mitt i sommar. Vad vore härligare än att fira den lillas namngivelse med en vintagefest!? En vintagefest mitt under den svenska sensommaren. Kan det bli bättre;-)

  Kram och nu håller jag verkligen tummarna!

  SvaraRadera
 32. Boken ser nydelig ut, full av inspirasjon. Jeg planlegger dåp, så det hadde vært gøy med litt ekstra inspirasjon til dette.

  Marie Elise
  Hvitlykke@gmail.com

  SvaraRadera
 33. På minsommarplanering står en fest. Bara en fest helt enkelt. Helt utan anledning. Ingen födelsedag, inflyttning, utflyttning, förlovning eller annat. Utan bara en fest, för att det är så himla trevligt. Och då behöver man ju inspiration!
  Nu går jag och delar på fb och sen sätter jag mig och håller tummarna till den 24:e!

  SvaraRadera
 34. Oh, en sån underbar bok! Jag går och planerar mitt bröllop för fullt och den här boken skulle verkligen kunna hjälpa mig att sätta pricken över i:et på festen. Jag delar på facebook och hoppas på tur! :)

  SvaraRadera
 35. Jag är en total nybörjare vad det gäller kalas men nu fyller jag snart 32 och har lovat mig själv att i år ska jag firas. Har redan börjat samla tips av erfarna superkalasare, allt från hur jag skall förbereda tårtan till svängiga musiktips, men den här boken skulle helt klart hjälpa mig ytterligare på traven.

  Sara Jonsson

  sarapparat.com

  SvaraRadera
 36. Jamen vilken tur! Här sitter vi och letar inspiration till Elviras studentfest och hittar det här! Eftersom man inte kan lita på vädret måste vi ha ett tält som är allt annat än vackert och behöver piffas ordentligt.Låt boken bli min och vi kommer ha den finaste studentfesten för finaste studenten.Trots tältet... //Susanne

  SvaraRadera
 37. Jag skulle vilja ha inspiration till en väninnefest i sommar! Är så många av mina kompisar (ink mig själv) som är mitt i livet med barn, blöjbyten, arbetslöshet eller karriärer som ska pusslas ihop med vardagen så vi behöver en riktig sommarfest då vi bara kan fokusera på att njuta och ha sk*tkul helt enkelt! =) Delat på FB!

  Håller tummarna!
  Annelie

  SvaraRadera
 38. Åh, vad jag skulle bli glad om jag vann! Min sambo och jag har varit ihop i snart 14 år och förlovade i snart 6 år! Dessutom har vi 2 barn, den yngste 6 månader. Vi går nu i tankarna om ett överraskningsbröllop i sommar. Vi tänkte då bjuda in alla på sommarfest och överraska med präst på plats. Vad tror ni om det? Kan väl bli lyckat?!

  SvaraRadera
 39. Sicken snajdig tävling! I november fyller min fina man 35 och det ska ju firas såklart. Vi tänkte fylla huset med vänner och ha årets fest. En bok med inspiration vore verkligen inte fel. Inte vimplar heller för den delen.

  SvaraRadera
 40. Behöver absolut denna bok för att få inspiration till sambons överrasknings-30års-baluns, som just nu är ett enda stort frågetecken.. Nu ska jag dela på fb också :)
  Hälsningar Petra (petramarianordstrom@gmail.com)

  SvaraRadera
 41. Louise Andersson15 april 2013 16:10

  Den här boken hade gjort mig så lycklig!
  Min bästa kompis fyller år och tar studenten i sommar och jag ska ge henne en underbar dag som ska börja med att sola och bada och som framåt kvällen ska bli en överrasknings-strandfest. Hon förtjänar så mycket tid och energi och jag skulle vilja ha massor av inspiration så att festen blir helt perfekt och sådär somrig och härlig som en strandfest någonsin kan vara.
  / Louise Andersson

  SvaraRadera
 42. Ett 50-talsbröllop vore ju det finaste som kunde finnas!

  /Therese

  SvaraRadera
 43. Åh, här vill jag vara med och tävla! Boken verkar så superfin och i sommar hoppas jag kunna ställa till med en finfin fest för alla mina nära och kära. Min fina dotter kommer hem från att varit borta i australien i över ett år och min mamma kommer hem från att seglat runt på de sju haven hela vintern samt så har min brors flickvän äntligen flyttat hit från Brasilien och de visar sig att de väntar tillökning... Allt det här måste ju absolut firas med en skön sommarfest och vi gissar på att det även kan bli lite bröllopstema på festen... Jag loppade så himla fina vintageklänningar förra sommaren som jag aldrig hann använda för det regnade ju så ända in i bänken då... Så den här sommaren vill jag samla hela min familj och piffa och fixa ett härlig stort kalas! Och så vill jag ha sol den här sommaren, massor av sol...

  SvaraRadera
 44. Åhh vilken underbar bok! Här hemma byggs det för fullt och tanken är att tillbyggnad och renovering ska vara något så när klart till nästa sommar då maken fyller 40år.. Vad passar sig då bättre än en stor fest för att fira födelsedagsbarnet och att huset är klart med alla vänner och släkt. Så lite fin inspiration hade suttit fint. (Delar givetvis även på fb.)

  SvaraRadera
 45. Patricia Franzén15 april 2013 16:54

  Eftersom det verkar vara lotten som ska avgöra, skippar jag de fina formuleringarna om hur härlig boken verkar och vilket underverk den skulle göra för sonens allra första födelsedagskalas. Att det dessutom ska bli två kalas, då när vår möter sommar, gör ju inte behovet mindre.
  Nu blev det visst några fina ord ändå. Och självklart en delning på fb.

  SvaraRadera
 46. Jag skulle ha fest för min familj och alla mina underbara vänner som ställer upp när livet inte riktigt blir som man tänkt sig. För att fira och ta vara på dagen. Fira livet!

  SvaraRadera
 47. Kanske möjligtvis de bästa priserna i en tävling någonsin och självklart måste jag vara med! Har sett författarnas tips, idéer, kläder och fantastiska frisyrer på Nyhetsmorgon flera gånger och älskar allt de gör. Från och med nu kommer alla mina fester åtminstone ha inslag av vintage, men framförallt är det flickornas fest nummer ett, nämligen min systers möhippa! Håller tummarna!!!!

  /Sofia

  SvaraRadera
 48. Maria Karonen15 april 2013 17:24

  Verkar vara en alldeles underbar bok att hämta inspiration ur till all framtids fester! Skulle nog ha den som nattlektyr så man kan somna på små moln av fluffig nostalgi och vakna med allsköns idéer. Hoppas på turen!
  Hälsningar Maria (m_karonen@hotmail.com)

  SvaraRadera
 49. Jag vill jag vill jag vill ha!!!!! Har sett ngr reportage om Emma i olika tidningar senaste tiden och tänkt att jag bara måste ha den där boken - och vilka kalastillbehör❤❤❤jag fyller 40 i maj och ställer till med en fest för 60 personer den 8 juni, jag bara måste ha inspo och vad kan då bli självklarare än att vara med i din tävling ! Håller tummarna för att jag vinner. Kram från cicci i linköping

  SvaraRadera
 50. Åh. Precis denna typ av inspiration söker jag till två kommande viktiga festligheter - vår idag åtta dagar gamla dotters namnfest i sommar och vårt bröllop nästa sommar! Roligare och mer glädjefyllda fester får man leta efter och såklart vill vi göra dem så vackra och härliga som möjligt. Boken skulle verkligen komma i rättan tid. Och namnet på vår dotter är ett som är bekant för dig - Nomi. :)

  SvaraRadera
 51. Vill ha sommarfest och fira allt och ingenting med vänner i barbent och sommarlortiga barn!

  Filippa Engvall

  SvaraRadera
 52. Att ha tillgång till denna guldgruva inför mitt kommande 30-årsgalej hade varit fantastiskt! Jag håller både tummar och tår!

  Jag har gillat och delat på facebook!
  Med vänliga hälsningar:
  Veronika (veronikajohansson@hotmail.com)

  SvaraRadera
 53. Min Maja tar studenten den 11 juni. Vi ska duka till fest vid vårt torp alldeles intill havet. Boken hade varit perfekt för att ge Maja den finaste av dagar! Hälsningar från Julia ( @frokensfina på instagram och juliasvardag@yahoo.se

  SvaraRadera
 54. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 55. En liten dröm i bokformat. Vill ha! Som nyinflyttade i kvarteret ska vi ställa till med en härlig vårfest för både stora och små. Detta är den perfekta inspirationskällan till balunset - ett "måste ha" rent utav! Hoppas, hoppas, hoppas på vinst! ;-) Kram Mamma Aldenroth
  eacaroline@hotmail.com

  SvaraRadera
 56. Jag går i väntans tider och om allt går som det ska kommer det en bebis i augusti. Denna lilla pralin till bok kommer säkert inspirera till det kommande dopet:)

  Ha det gott! /Elin Hagy. (elinhagy@hotmail.com)

  SvaraRadera
 57. Å den är ju så fin! Jag skulle behöva inspiration till min brors bröllop som ska stå i sommar och jag har lovat att hjälpa till med dekorationen... så det skulle passa perfekt med den fina boken då! Jag håller tummarna för det. Kram Elina

  SvaraRadera
 58. Ohh vilken härlig bok! Jag skulle vilja ha en källarfest :-) håller tummarna för att vi ha renoverat färdigt vår källare till september när nya bebisen kommer och då måste ju detta firas med en stor fest för vänner och familj.

  SvaraRadera
 59. Såå himla fint alltihop. Jag har gillat och delat på FB och hoppas och önskar att jag har tur! Jag vill ställa till med en liten vårfest här hemma, tycker mina lilla familj behöver lite festlighet här hemma! kram kram Nanna

  SvaraRadera
 60. I Sommar vill jag ha ett riktigt flärdfullt picknickparty! Huvudpersonen skall vara vår snart ettåriga dotter om äntligen ska få sitt dop. Inte lätt att komma som nr 3 i barnaskaran när mamma och pappa verkar tro att tiden inte ska gå så fort. Men det gör den ju, tiden alltså. Så ett hejdundrande picknickdop får det bli!

  Inspiration önskas med andra ord =)

  Hälsningar Lisa H
  ochjag@hotmail.com

  SvaraRadera
 61. Jeg har endelig fått hage og drømmer om en stilfull hagefest for mine venner når jeg er ferdig med utdannelsen min i juni! Boken ser bare helt nydelig ut!

  SvaraRadera
 62. Åh vilken underbar tävling!
  Min älskade lille son fyller 1 år nu i maj och då skulle jag vilja få inspiration till ett riktigt underbart litet kalas åt min lille prins. Det är egentligen första riktiga barnkalaset jag varit på sen jag själv var barn så jag hoppas att det blir riktigt magiskt och fint!
  Gillat och delat på FB!

  SvaraRadera
 63. Åh så fint allt är! Jag skulle vilja ge boken åt min kompis som fyller 25 nu i maj. Hon älskar vimplar, sugrör, vackra dukningar och att ordna temafester, och bokens stil passar perfekt. Sedan kan man ju hoppas på att få låna den lite också ;)

  SvaraRadera
 64. Hurra så fin den verkar vara! Jag vill såklart vara med och tävla om ett exemplar och inspirationen kommer oavkortat gå till vårt stundande bröllop.
  Kram tanten

  SvaraRadera
 65. Åh vi har precis flyttat till hus och skulle gärna få tips på inflyttningsfest i sommar på vår fina uteplats!

  Camilla Nilsson

  SvaraRadera
 66. Min lilla Wilma fyller ett år i juni så jag vill gärna vinna boken för inspiration till den dagen! Jag älskar den stilen!!! Och Wilma med!!!

  Linda & Wilma

  SvaraRadera
 67. Men oj vilken galet fin bok!! Den hoppas jag såklart på att vinna :-) Jag behöver inspiration till en trädgårdsfest som vi ska ha i sommar. Nu håller jag tummarna!

  SvaraRadera
 68. Åh vilken drömbok, känns som om man kunde bläddra i timmar. Jag skulle behöva lite tips på dekorationer till min svägerskas bröllop i Toscana i sommar. De gifter sig på en vingård så det finns säkert massor med tips i den här fina boken. KRAM

  SvaraRadera
 69. Ett kombinerat 1 års och 6 årskalas i sommarvärmen, för min lillebror och min son är födda dagarna efter varandra, och lillebror fick inget kalas förra året för hela familjen var med mig som stöd när min son kom till världen. Så i år ska det bli ändring på det, och vi ska ha en riktig skönt varmt picknickfest, jag, sonen, lillebror och alla andra nära och kära. Med tält sytt av gamla lakan, kuddar i massvis och givetvis solsken, det har jag beställt! Saft i fina glas och kakberg, och hoppa säck. Allt ska de få. Detta paket skulle vara en liten hjälp på vägen!

  SvaraRadera
 70. Ett riktigt härligt "komma-upp-ur-mörka-hålet-kalas" för att ta igen alla anledningar till kalas som jag missat när kraften inte har funnits den senaste tiden. Och det måste ju självklart vara ett alldeles extra finurligt och fint kalas!

  många hälsningar, Nina

  SvaraRadera
 71. Jag tänker hålla inflyttningskalas i (och utanför) en nyrenoverad lekstuga för mina små glada döttrar! I helgen inleddes renoveringen och jag behöver alla tips och inspiration jag kan få! Sen ska vi äta mängder med glass och hemgjorda maränger och minst sju sorters kakor och alla små vänner och deras föräldrar ska finnas på plats under äppelträden!

  SvaraRadera
 72. Jag är ute i god tid och drömmer om ett sjuhelsikes ettårskalas till min son som fyller i augusti. Min lååånga sommar jag skulle haft med min familj blev inte så lång som planerat pga nytt jobb, men kalaset får det inte tummas på. Och att mina killar får en hel sommar... höst och vinter ihop måste ju firas det oxå. Inspiration till firande kan man inte få för mkt av!

  SvaraRadera
 73. Sofie Sivertsson15 april 2013 22:52

  Men käre värld! Den 11e maj går min mammas 50-årsfest av stapeln och jag har den äran att ansvara för dukning, bordsplacering och andra finheter. Strandpaviljong med många gäster, roliga aktiviteter och god mat blir, tror jag, tillsammans med tips från denna bok en helt fantastisk dag!

  SvaraRadera
 74. Underbar bok, det ser vi ju alla,
  inte så underligt att jag för den skulle falla.
  Med tips och idéer blir vardag en fest,
  Vintageparty-boken är bättre än bäst.
  Ett småländskt litet bröllop och min farfars kalas,
  med boken i hand skulle jag va i fas.
  Pom-poms och goda recept kan man finna.
  Lyckan blir total om jag skulle vinna!

  SvaraRadera
 75. For en konkurranse! Og for en fin bok! Jeg har kjøpt meg et fritidshus i Sverige og vil gjerne ha hjelp til å arrangere midsommar på svensk vis. Det hadde vært fantastisk med litt hjelp til nettopp det. Jeg deler selvsagt også denne glade tavling på FB. Din blogg er forresten fantastisk!
  Eva Nyhaug, Moss / Billingsfors

  SvaraRadera
 76. Åh vilken underbar bok!
  Jag skulle vilja ha inspiration till min födelsedagsfest, skulle behöva nåt alldeles extra för att mina vänner ska bli extra imponerade! )

  Delat på facebook :)

  SvaraRadera
 77. En fantastisk bok som jag hoppas få ta del av!

  Festen jag skulle behöva få inspiration till är en kombinerad födelsedagsfest för en 18-åring och en 20-åring.
  Två tjejer på väg in i damvärlden...

  SvaraRadera
 78. Vill ha, vill ha, vill ha :)
  Jag vill ha inspiration till lättfixade, avslappnade men urmysiga fester med våra vänner i vårt glashus!
  Delar på fb
  Ha en fin dag!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 79. Vilken mysig bok! Vi flyttar. Långt långt bort från alla nära och kära. Och en farvälfest måste det bli. En fin sådan, för våra fina vänner och fin familj. Det önskar jag inspiration till. ~Kaisa

  SvaraRadera
 80. Å vilken finfin bok och å vad det hade varit bra att få lite vintageinspiration lagom till att min allra sötaste farfar fyller 100 år i år! Det hade ju varit perfekt att ordna ett kalas med influenser från hans storhetsdagar för att pigga upp hans annars lite deppiga vardag nu när han är gammal och vissen.

  /Linnéa

  SvaraRadera
 81. Åh vilken fin tävling, skulle så gärna vilja ha mer inspiration till sommarens festligheter. Ett 5-årskalas och ett 7-årskalas blir det, det är två små grabbar som liksom sin mor uppskattar pynt och pyssel i alla former : )

  SvaraRadera
 82. Vi ligger två fester back. Inflyttningsfesten har inte blivit av än, trots att vi snart bott i fina femtiotalshuset i snart ett år. Och 40-årsfesten blev inte heller av där i flyttröran. Så jaaa, jag vill ha inspiration att fixa de där festerna som ligger på lur och bara längtar efter att bli av!
  /Emma

  SvaraRadera
 83. Som du presenterar den här boken så kan jag knappt vänta en sekund på att få börja bläddra, inpireras och fixa! Delar på facebook!!

  SvaraRadera
 84. Anna Ullman Zetterberg16 april 2013 10:14

  Vilken underbar bok!
  Jag skulle inspireras, imponeras och pyssla i massor om jag hade denna i min ägo. Festen i åtanke finns än så länge bara i mina drömmar... En finfin trädgårdsfest med pompoms och lyktor i äppelträden, picnicfiltar i gräset, fina vänner och bubbel i glasen. Allt detta i den trädgår jag ännu inte har, men jag hoppas att den blir min innan sommaren är slut!

  SvaraRadera
 85. Vilken fantastisk bok! Med denna som inspiration skulle jag fixa en trädgårdsfest för "nya familjen". Det är nämligen så att min finaste syster med familj hämtar sin andra dotter just i detta nu i Lesotho i Afrika. Efter hemkomst och några månaders isolering för bästa anknytning kan det ju passa finfint med ett litet kalas för dem och för våra barn som fått en ny kusin!

  SvaraRadera
 86. Jessica Rajkovic Lönn16 april 2013 11:37

  Just när det är sånt här alldeles för trist väder alldeles för länge brukar vi leka kalas! Vi tar fram alla kalasbestyr och bakar något extra gott. Efter en sådan fest brukar alla vara på bättre humör. Skulle vara härligt med inspiration till hur vi med DIY-tips kan utveckla våra lek-kalas till att även innehålla en pysselstund för hela familjen!

  SvaraRadera
 87. FestRum som ordnar finaste festerna till alla andra i vackra topptält!
  FestRum vill såklart vinna boken för att få lite nya ideér om hur jag kan pimpa tälten till 2013.
  Välkommen vår och sommar 2013! Som vi har längtat!

  SvaraRadera
 88. Till ALLA fester!!! Hade inte så höga förväntningar men när jag såg inlägget måste jag bara vara med. Helt fantastiskt vackert och sagolikt!!!Första festen skulle definitivt vara mitt 25 års kalas i juni! Hade ju suttit perfekt!!!

  SvaraRadera
 89. Jamen så perfekt, för nu börjar det bli dags för viktigaste kalasen i mitt liv! Först baby-shower, sen namngivning, så småningom 1-årskalas och så vidare! <3

  SvaraRadera
 90. Yippie,den här boken är så fin och vad jag skulle vilja ha den!! Min lilla drömfest är ett opretentiöst kul och färgglatt trädgårdsbröllop och jag kan inte tänka mig någon bättre inspiration än denna ljuvliga pastelldröm!

  Delar såklart på fb!
  Kram och tack för din härliga blogg!

  SvaraRadera
 91. Jag önskar att få vinna till min tjejfest. Jag har alltid en stor tjejfest med mormor, mamma, morster, vänner, vänners mammor med flerasom kommer hit och firar sommar.

  SvaraRadera
 92. jag vill ha en fest som det kommer folk på! när jag bjuder in på party, så brukar uppslutningen vara usel, jag behöver all hjälp jag kan få för att fixa världens bästa fest som ingen kan tacka nej till. det är ju snart sista april, det är ett tillfälle så bra som något att prova på lite nya partytrix. :)

  jag har delat på fb också.

  SvaraRadera
 93. Jag drömmer om ett drömbröllop i min trädgård, precis så personlig och fin som i boken. Vintage, omaka stolar, handplockade ängsblommor på bordet, spetsdukar, randiga sugrör! Som en dröm. Letar inspiration överallt och den här fantastiska boken är som sänt från ovan!

  Tack för en fin och inspirerande blogg! Är så glad över att du tipsat om denna bok och håller verkligen tummarna för att jag vinner.

  SvaraRadera
 94. Jag har massor av inspiration till fester jag inte hinner ordna, men dotterns 8-årsdag närmar sig, och hon borde få världens finaste fest. Jag får lite ångest av att ordna fester för barnen, vill så gärna att det skall bli bra. Jag skulle nog behöva få lite inspiration för den! /anna-karin

  SvaraRadera
 95. Nästa sommar ska vi (två systrar med sambos) ställa till med dubbelbröllop på en gammal 4H gård! Då kassan är väldigt skral är det med små vackra detaljer, som vi kan skapa själva, vi vill nå vår dröm. Denna bok är precis vad vi skulle behöva som inspiration!

  SvaraRadera
 96. I drygt ett års tid har vi letat efter vårt hus. Det hus som är rätt för oss, det hus som vi ska köpa. I dagsläget är vi fruktansvärt trötta på att leta så nu måste det snart vara dags. Jag hoppas att 2013 blir året då vi hittar vårt drömhus och när vi gör det så ska det firas! Jag önskar mig denna fina bok redan nu så att jag kan inspireras och planera i god tid för vår inflyttningsfest!

  SvaraRadera
 97. Jag behöver inspiration till min stundande 30 års fest, det tror jag stenhårt på att boken skulle kunna ge :)

  SvaraRadera
 98. Min man fyller snart 40 och jag skulle verkligen behöva inspiration inför hans firande!

  SvaraRadera
 99. kalas på verandan i sommarstugan...delat på facebook så dubbla chanser!

  SvaraRadera
 100. Sommarfest med bästa "sommarkompisarna"! Fem familjer som träffas några dagar till en vecka varje sommar. Tyvärr ses vi så sällan eftersom vi är nu är så många (fler barn än vuxna) och spridda över landet. Men när vi ses då är det fest!

  SvaraRadera
 101. Det blev ingen 40-årsfest förra året trots att vi är två 72:or, så jag skulle ha stor nytta av boken för att planera en 41-årsfest:)

  /Clara

  SvaraRadera
 102. I sommar ska vi fira vår efterlängtade lilla pojke som vi väntat på i 5 år (massor med hormonbehandlingar, slit och besvikelser innan jag äntligen blev gravid)

  Såklart vill vi fira vår lilla knodd med en namnceremonifest och dt kan ju vara fint med lite inspiration mitt i bebislyckan! :)
  Så jag hoppas på en vinst för annars kommer jag bara bjuda på pannkaks-kalas för det är det enda min hjärna kan tänka på nu tydligen!

  SvaraRadera
 103. Här tänkte vi ställa till med kalas för vår lille son, och lite inspiration till detta hade ju inte varit fel!
  Delar på fejjan ;)

  SvaraRadera
 104. Jag älskar att organisera kalas för barn. Det vore också så kul att dekorera en sommarfest för vänner oder familjen på sommarstugan.

  SvaraRadera
 105. Inspiration till min sons 6-årskalas - på liten yta. Utomhus, kanske...
  Kram!

  SvaraRadera
 106. ... och jag har delat på fb : )

  SvaraRadera
 107. Jag önskar inspiration till vår husfest. Vi hade aldrig någon inflyttningsfest när vi köpte huset men nu, när vi nästan är klara med huset och börjar trivas... just DÅ, då är det väl dags att ställa till med fest? Så i sommar händer det!

  SvaraRadera
 108. Vad kul med tävling!
  Jag fyller trettio i september och funderar på hur jag ska fira (bortsett från att åka till paris med maken). Ena dagen tänker jag en lång afternoon tea med alla vänner och familj tillsammans och andra dagen ett härligt coctailparty eller kanske bordsplaceringsmiddag. Jag är i stor behov av inspiration och den här boken kanske skulle hjälpa mig ta beslut. Så klart att jag delar på FB!

  SvaraRadera
 109. Eftersom vi befinner oss i totalt renoveringskaos har vi varit tvugna att skjuta på alla tre barnens födelsedagskalas. Jag har lovat att så snart vädret blir varmare ska vi ha kalas i trädgården: Ett pyssligt 5-årskalas, ett spännande 7-årskalas och ett roligt 9-årskalas. Med ett partytält och fin dekoration vill jag göra trädgården till en riktig festplats. Då skulle ju boken vara toppen!
  Hälsningar Karolina Lann Vallin Delar på fb.

  SvaraRadera
 110. Min älskade stora tjej fyller 9 år nu i Maj och jag skulle bli så glad för lite inspiration till hennes kalas. Jag älskar allt som har med kalas att göra och brukar alltid baka mycket då jag tycker det är så roligt, men nu är jag höggravid och har inte så mycket ork men vill självklart ändå ordna ett mysigt kalas till henne..Den där boken ser helt underbar ut..så jag hoppas på massor av tur nu:)
  Har delat på FB också:)
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 111. Hej!
  Vilken toppen-tävling! Jag skulle vilja ha inspiration till invigninspartajjet av vårt kommande orangeri...
  Tack för in fin och inspirerande blogg!
  /Jessika

  SvaraRadera
 112. Åh vilken fantastisk tävling! Man blir alldeles salig utav alla vackra bilder 😊
  Jag önskade mig denna bok i födelsedagspresent, men fick den tyvärr inte.
  Men hade jag fått den då hade jag använt mig utav den för att få tips och idéer till midsommar,
  För då tänker jag nämligen ha ett Alice in Wonderland-teaparty👗☕ i trädgården. Jag tänker mig
  Lyktor i träden och den där riktiga teaparty känslan och jag tror verkligen att dessa pärlor skulle kunna
  Hjälpa mig att ska magi den här helgen som det kommer vara. Vore bra tips på lekar och så. Jag vill att det ska bli en dag att minnas för det är nämligen alla mina käraste vänner som bjuds in och efter den sommar kommer vårt kompisgäng att splittras. Så det vore kul med en härlig och magisk avslutning 😄 Oj det blev mycket text men så skulle jag använda det om jag vann. Tack för att du har en sån fin blogg och för att du vill ge oss möjligheten att vinna det här ❤

  SvaraRadera
 113. Snart dags för 6-årskalas (son) och 70-årskalas (pappa). I år ser jag fram emot att fira och fixa kalas. Förra våren var det bara att "ta sig igenom" ett kalas för sonens skull. Jag var skallig och mitt i cytostatika-behandling mot bröstcancer. Nu är jag frisk och har håret tillbaka :-) I år ska sonen äntligen ha en piggare mamma på sitt kalas, som inte bara har ett "påklistrat" leende när han fyller år! Tänk att då få chansen till en inspirerande kalasbok för ännu mer glädje och inspiration!

  Tack för en fin blogg med underbara bilder!

  /Småbarnsmamman

  SvaraRadera
 114. Jag behöver (desperat) inspiration inför mitt 30-års baluns till sommaren. Föddes på det glada 80-talet och eftersom tidigare årtionden ligger mig väldigt mycket varmare om hjärtat hade det suttit perfekt med lite vintageinspiration och 60-tals pyssel (och make-up och håruppsättningar)! Jisses, can´t wait att fylla the big 3-0! =)

  SvaraRadera
 115. Min syster fyller jämna år på sommarn och vill ge henne en överraskningsparty . Hon är sugen på vintagestil och skulle verkligen tycka om boken!

  SvaraRadera
 116. Åh vad glad jag är att jag hann i tid... :)
  Vi ska fira en student minsann i juni! Får panik när jag tänker på smörgåstårta och små Sverigeflaggor på pinne.
  Hjälp! Tack!!! :)

  SvaraRadera
 117. Åh, vilken kul tävling!
  Jag önskar inspiration till årets första picknick - bara för att fira att våren är här :)
  Jag bor i Wien och hoppas att tävlingen också är öppen för mig ;)
  Tack för en jättefin & inspirerande blogg!
  Kristina Lackner, Österrike

  SvaraRadera
 118. P.S. och har delat på FB som Kristina Lackner :)

  SvaraRadera
 119. Åh! Jag vill ha inspiration till min examensfest i sommar! Efter tre års högskolestudier som har sitt slut den 5 juni, ihopslaget med min jämna uppskjutna födelsedagsfirande känner jag att jag är värdig en härlig fest! Ena stunden vill jag ha ett gardenparty, nästa stund afternoon tea... En dukad middag med bordsplacering eller buffemingel? Har svårt att bestämma mig -behöveverkligen inspiration! :-)

  SvaraRadera
 120. Jag brukar arrangera afternoon tea för mina vänner ibland och nästa gång skulle jag vilja göra någonting extra. Boken låter som om det skulle kunna inspirera mig att göra just detta!

  Mvh Ulrika

  SvaraRadera
 121. Åh denna boken verkar ljuvlig! Har si så där 22 barnkalas att planera framöver (barnet fyllde 1 för några veckor sedan) och i med jag gillar att pimpa utöver det vanliga hade denna boken kunnat ge mig ännu mer inspiration! :D
  Hälsningar Lina

  SvaraRadera
 122. Jag och min tvillingsyster fyller 18 år om en månad.
  VI ska ha fest med tvillingtema. Alla parar ihop sig med någon och klär sig matchande.
  Allt ska vara anpassat för att man ska kunna göra det som två personer. Till exempel två sugrör i glasen och alla lekar utgår från att man är två personer.

  SvaraRadera
 123. Jag och alla andra på min skola som fyller år i Maj ska ha en Maj-fest.
  Alla är klädda i något som hör i hop med ordet Maj.
  Vi ska dansa och äta god mat och ta första doppet i sjön.
  Jag behöver inspiration!

  SvaraRadera
 124. Sicken underbar bok, man vill ju hoppa in i bilderna:) Efter ett deppigt vinterhalvår med mycket motvind skulle jag vilja fira våren och en nystart. Inget särskilt tema alltså, utan mer en "2012-kan-dra-nåt-gammalt-över-sig-nu-ska-vi-dansa-som-aldrig-förr-fest".

  SvaraRadera
 125. Skulle vilja ha inspiration till min brors studentfest!

  SvaraRadera
 126. Jag letar inspiration till en sommarfest under äppelträden i trädgården på landet. Jag tänker mig romantik, vimplar, ljusslingor i träden, somrig bål, grilltips mm. Åh! Längtar som en tok dit just nu!!!

  SvaraRadera
 127. Är du en affärsman eller en kvinna? Har du någon form av ekonomisk oreda och du behöver pengar för att starta ett eget företag? Behöver du lån för att betala din skuld eller betala dina räkningar eller starta en trevlig företag? Har du en låg kredit värdering och du har svårt att få kapital till lokala banker / andra finansiella institutioner? Behöver du ett lån eller finansiering av någon anledning, t.ex.

  * Vehicle Lån
  * Fastighetskrediter
  * Business lån
  * Övriga lån
  * Credit Line
  * MasterCard

  Obs: Lån ger ut bara en 3% ränta per år.
  Tack för ditt samarbete
  Daniel Sanchez
  E-postadress: heraldjuntectdirectloanservice@gmail.com

  Mr.Herald Juntect

  SvaraRadera
 128. Be careful here. Nobody can help you here or even suggest how you can get financial help. Any answer of a loan lender to your question, you MUST ignore, because they are SCAMS…real SCAMS…i was a victim of which i was ripped thousands of dollars…well thank God for a Christian sister who referred me to a loan organization formed by some Christian Women. it is called Christian women Trust-funds Cooperative Organization.(C.W.T.C.O)christianwomen.trustfunds@gmail.com , They made my life a valuable one and gave it a meaning. When the sister gave me their contact, I contacted them. Then I requested for a loan with all the necessary evidence to prove that I actually needed a loan, they approved a loan of $30,000.00 USD and in 48 hours after meeting up to their necessary requirements, my loan was deposited in my bank account without collateral. Though i was very nervous with the loan organization at first due to my previous bad experiences, especially when the issue of me settling the transfer charges came up, I hold on to my faith due to the fact that my relative referred me, got it cleared,and as God should have it, little did I know that my financial shortcomings has come to a final HALT. If not for that quick referral from a christian sister to that genuine source ,I would have regretted my total life,because at that point in time i just divorced the father of my son, and my son (Kennett) was faced with a life and death situation. I was faced with his hospital bills and i was also faced with foreclosure at my apartment. Details of this GOD-SENT organization won’t be disclose for now for fear of impersonation ( because it has been discovered that some persons are not really in need of financial help, but they just want to collect money from this genuine christian loan organization). And it is because of this reason they don,t give out loan anyhow. You must be able to convince them very well, and provide good proofs to show that you really need a loan before they can approve it for you. Their charge is very affordable and reliable compare to many out there,their interest rates is just 2%,little documentation,and little credit check. As i have earlier said, for security reasons i can only provide their email address. Embrace this new initiative.Feel free to contact them via Email (christianwomen.trustfunds@gmail.com) as their loan officer/rep. will attend to you and you will be free from scams and financial burdens. Sincerely, Christine Coleman.

  SvaraRadera

 129. Jag har letat efter ett lån för 2 år nu och även jag har blivit lurad, jag trodde aldrig det finns legitima långivare på nätet inte förrän en vän regisserad mig till Richard KROKAR lån företag jag härmed råd att om du behöver legitima långivare pls kontaktar dem via r.loanfirm@live.com din ekonomiska aiment kommer att vara över.

  SvaraRadera

 130. Hello every one i never believe i will be in a good mood just the way i am today, but who is the good hearted person who made me to be in good mood, is no other person than DR.EGU the great spell caster i thank and adore your name my ex is back to me with his spell work. If you need his help you are free to contact him with this Email:eguspell735@gmail.com or +2348039524768.

  SvaraRadera

 131. HAVE YOU BEEN SEARCHING FOR A FINANCE?. LOOK NO FURTHER!!! WE, GUARANTEES YOU FULLY CERTIFIED LOAN OFFER AT 2% INTEREST RATE WITH OR WITHOUT COLLATERAL. WE LOAN WITHIN THE RANG OF 2,000 TO 50,000.000.00 CONTACT US TODAY VIA EMAIL: edithnewtonfinancialservice@live.com
  Full Name:
  Loan Amount Needed:
  Loan Duration:
  Valid Phone Number:
  Gender:
  Address:
  Country:
  purpose of the loan:

  NOTE: YOU ARE TO ONLY SEND YOUR APPLICATION TO THE

  EMAIL:edithnewtonfinancialservice@live.com
  Thanks
  Mrs. Edith newton.
  Advertising Manager.

  SvaraRadera
 132. I almost kill myself when a man I live my life with break up with me after 10yrs of been together as husband and wife I try everything within my powerful to been together again all my effort was in vain until I met the most powerful spell caster Dr. Egu who brought my happiness back to me when my husband come back to me now we are living happily together again and all my appreciation go to Dr. Egu I own him a lot contact him on Email:eguspell73555@gmail.com or +2348039524768. if you want to be happy again with your family or love ones and all your problem will be solve once and for all.

  SvaraRadera
 133. Är du i någon form av ekonomiska svårigheter? Behöver du ett lån för att rensa dina skulder? Är du en affärsman eller kvinna som har för avsikt att expandera sin verksamhet? Vi erbjuder lån av alla slag för individer, företag och samarbeta organ som är i behov av ett lån till låg ränta på 3% kontakta oss idag för en äkta lån via e-post:
  robertmooreloanlender7@gmail.com
  Loan ansökan
  Den sökandes namn:
  land:
  Yrke:
  Kön:
  ändamål:
  ålder:
  Telefon:
  Belopp som krävs:
  Lån Varaktighet:
  månadsinkomst:
  Robert Moore
  E-post:
  robertmooreloanlender7@gmail.com

  SvaraRadera
 134. mitt namn är Anastesia vill vittna om en stor spell caster som hjälper mig kasta en spell som föra min ex pojkvän tillbaka till utan dröjsmål. Jag gjorde slut med mitt ex med bara lite missförstånd hoppas återkommer vi inom kort, men saker växte sämre tills jag kontaktade Dr.Gwen som hjälper mig med hans historiska krafter att få honom tillbaka, utan laddning mig några pengar för hans arbete, jag har aldrig trott på en spell caster tills jag kommit över Dr.Gwen väl kommer att vara av stor synd om jag ska gå från här utan släppa kontakten av denna stora spell caster, om du behöver hjälp av denna stora spell caster kan du kontakta honom via hans e-post: när du kontaktar honom alla dina problem kommer att vara över, återigen säger jag mycket stort tack till du min herre för att hjälpa mig till återvinna min ex tillbaka, och behaga sir Behåll din goda arbete orsaka människor behöver din hjälpande hand i deras lives.once mer kontakta him:gwenspiritualtemple@gmail.com

  SvaraRadera
 135. MITT vittnesbörd som jag är jane philips från Kanada, vill jag säga detta uttryckligen för dess av en
  förvånande att oberoende av den
  Internet-bedrägerier, jag kunde fortfarande träffa någon här
  äkta, är inte här att prata om förhållandet, så
  inte vara på gång att höra
  det, men dess något kompletterande, för jag
  strävat efter för en påskrift på mitt kontor för den
  förbi ett år, men min chef frågade mig
  för att ha sex med honom, eller ingen marknadsföring, sedan jag berättade en vän vad jag var fasadbeklädnad i min arbetsplats så hon gav mig ett e-postmeddelande och ber mig att kontakta DR.ogunbiyi för han kommer att hjälpa mig med d problemet och jag gjorde.Han kasta en spell för mig och ber mig att gå till
  arbeta och se vad som kommer
  hända, jag gick till jobbet och såg mitt brev av den
  godkännande som väntar på mig på mitt skrivbord, bara
  sådär, jag blev så förvånad, men jag är skyldig
  honom tack... gå till honom för han kommer att vara av
  hjälp för dig i alla problem av du kan möta i livet och försök att ge honom chansen
  han behöver, för en chans kanske
  ändra hela ditt liv...
  Du kan få kontakt med honom via detta
  E-post ADRESS:ogunbiyispiritualtemple@gmail.com

  SvaraRadera
 136. Jag vill vittna om vad en spell caster gjorde för mig och min hubby.we har varit gifta sedan 2007 , utan ett tecken på pregnancy.I gick av preventivmedel då och hade inte en period.my gyro gav mig progesteron att få fart på en period och det gjorde . , men jag hade inte en annan one.we gjorde ytterligare en runda av progesteron , följt av 100 mg clomid i 5 månader , följde vi alla läkare instruktioner men alla till ingen avail.I har köpt ägglossning kit graviditetstest och jag äntligen fick 3 prov när jag ägglossning ! Så sedan dess att vi har försökt i flera år nu ! Jo jag var mycket förvirrad eftersom jag fortsätter att ta ept testet och de alla håller visat sig b negativ ! Jag vill verkligen en flicka medan min fästman vill ha en pojke loll ! Jag tror kanske att vi bara försöker så hårt , vad jag kan säga är att det varit så många år nu och jag fortfarande inte har min mens ? Ingen att hjälpa eftersom varje kropp omkring oss var redan på väg att förlora sin tro på us.no skulle springa till tills en trogen dag jag läste en tidning och jag snubblar på en sida var jag hittade ämne eller en huvudlinje{ A passcaster } som kan bota någon från hiv och aids , få tillbaka ditt ex , förstora dina bröst , hjälpa dig att vinna ett VISA LOTTER , förlora din vikt och även få sex förpackningar och platta till magen , gav jag henne ett försök och innan kunde jag inte det Mama Isiabel räddade mig från mitt problem genom att kasta en besvärjelse för mig och berättade för mig att gå och älska med min gubbe , då jag gjorde , och efter nio månader jag levererade en tvillingar En pojke och en flicka . efter allt detta , sade jag till mig själv att jag brukar bara vittna på linjen , men gör hela världen se och höra av her.This passcaster heter Mama Isiabel . så många människor har bevittna hennes fantastiska arbete .. Hon är trevlig , kontakta honom på : mama4africanspell@gmail.com om du är i någon situation maila henne omedelbart utan tvivel • Tack så väldigt mycket !

  mamma Isiabel

  SvaraRadera
 137. I never believed in love spells or magic until i met this spell caster once when i went to Africa in may this year on a business summit. I meant a man who’s name is Great Oriri ( greatoririobaspellhome@gmail.com) he is really powerful and could help cast spells to bring back one’s gone, lost, misbehaving lover and magic money spell or spell for a good job or luck spell .I’m now happy & a living testimony cos the man i had wanted to marry left me 3 weeks before our wedding and my life was upside down cos our relationship has been on for 4years. I really loved him, but his family was against us and he had no good paying job. So when i met this spell caster, i told Great Oriri what happened and explained the situation of things to him. At first i was undecided, skeptical and doubtful, but i just gave it a try. And in 8 days when i returned to UK, my boyfriend (now husband) called me by himself and came to me apologizing that everything had been settled with his mom and family and he got a new job interview so we should get married. I didn’t believe it cos the spell caster only asked for my name and my boyfriends name and all i wanted him to do. Well we are happily married now and we are expecting our little kid, and my husband also got the new job and our lives became much better. His email is greatoririobaspellhome@gmail.com

  SvaraRadera
 138. Min pojkvän dumpade mig för en vecka sedan efter att jag anklagade honom för att se någon annan och att förolämpa honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv, men han vägrar att ha någon kontakt med mig. Jag var så förvirra och vet inte vad jag ska göra, så jag når till internet för att få hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en spell caster hjälpa dem att få sin ex tillbaka så jag kontakta spell caster och förklara mitt problem för honom och han kastade en besvärjelse för mig och försäkra mig om 2dagar som mitt ex kommer tillbaka till mig och till min största förvåning den andra dagen mitt ex kom knackar på min dörr och be om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen och bara det inte, vi är på väg att gifta sig. Än en gång tack DR OJEFOR spell. Du är verkligen duktig och begåvad. E-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM är det enda svaret. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar man .....
  han kan lösa följande ......
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill att främjas på kontoret.
  (4) Du vill ha kvinnor / män springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Växtbaserade vård
  (10) dåliga lucks
  (11) HIV-CURE

  SvaraRadera
 139. Min pojkvän dumpade mig för en vecka sedan efter att jag anklagade honom för att se någon annan och att förolämpa honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv, men han vägrar att ha någon kontakt med mig. Jag var så förvirra och vet inte vad jag ska göra, så jag når till internet för att få hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en spell caster hjälpa dem att få sin ex tillbaka så jag kontakta spell caster och förklara mitt problem för honom och han kastade en besvärjelse för mig och försäkra mig om 2dagar som mitt ex kommer tillbaka till mig och till min största förvåning den andra dagen mitt ex kom knackar på min dörr och be om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen och bara det inte, vi är på väg att gifta sig. Än en gång tack DR OJEFOR spell. Du är verkligen duktig och begåvad. E-post: DROJEFORSPELLCASTER@GMAIL.COM är det enda svaret. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar man .....
  han kan lösa följande ......
  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill att främjas på kontoret.
  (4) Du vill ha kvinnor / män springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din make / maka att vara
  din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Växtbaserade vård
  (10) dåliga lucks
  (11) HIV-CURE

  SvaraRadera
 140. Min man lämnade hemmet, han återvände aldrig, ingen telefon
  samtal, inga brev, inga mail, inga tecken på honom någonstans. min dotter fick
  sjuka så sjuka, det var så tufft för mig. Jag hade förlorat
  hopp, 2 år sedan, träffade jag en psykisk, sade han att han skulle hjälpa mig, jag betalade
  över $ 6800 och fortfarande ingenting hände, jag tappade hoppet helt, min
  dotters situation förvärrades varje day.Last månad, såg jag ett inlägg
  om goda gärningar templets proffs, jag gav dem en
  prova ... jag betalade ca 2000SEK, för alla tre perioder (Bring Lover tillbaka,
  Healing stava och Karriär besvärjelser). På bara några veckor, min man
  ringde mig och sa att han var ledsen och att han vill komma tillbaka till
  mig och att han skulle förklara allt när han kommer tillbaka, tre dagar
  senare, jag fick ett nytt jobb med ett oljebolag, just nu, min dotter
  villkoret blir bättre varje dag och jag litar på att hon skulle vara bra i
  en fråga om dagar.Jag vill tacka DR Ogun passcaster du kan kontakta dem via e-post: ogunspirituretemple@yahoo.com

  Döm mig inte pls! desperata tider som de säger ....

  Du kan också kontakta honom om du har några problem med att undanta

  1 Få bluff pengarna tillbaka
  2. Föra tillbaka förlorade vännen, även om den går förlorad under lång tid
  3 Ta bort dåliga trollformler från bostäder, affärer och kund attraktion etc.
  4 Få promotion du har önskat under en lång tid på jobbet eller i din karriär.
  5. Läs alla dina problem innan du ens nämna dem till honom
  6 Ta bort den svarta fläcken som håller på att ta dina pengar
  7 Ta reda på varför du inte går framåt i livet och lösningen
  8 Eliminera i familje slagsmål
  9 Se till utmärkta gymnasiebetyg även för barn med psykiska funktionshinder
  10 Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär
  11. Han förstör och kan skicka tillbaka Nicolas begäran
  12. Han läker ofruktsamhet hos kvinnor och störande menstruation
  13. Få dig äktenskap med vännen av ditt val
  14 Garanti du vinner de oroande rättsfall.
  15 Lotteri spell

  SvaraRadera
 141. God dag till alla i denna webbplats skulle vittna om hur jag var rädda av Mr Pato Smith När jag var rip off.
  Jag är fru, Blanca Payne med namn. Jag bor i Sverige, Jag vill använda detta medium för att varna alla lån arbetssökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedrägerier allt månader sedan jag var finansiellt ansträngda, och på grund av min desperation jag blev lurad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet till en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som kallas Herr, Pato Smith som låna mig ett lån av $ 100.000 i 8timmar utan någon stress.
  Om du behöver någon form av lån bara kontakta honom e-post via: (patosmith02@ymail.com) det är därför jag använder detta medium för att varna alla lån arbetssökande på grund av det helvete jag gick i händerna på dessa bedrägliga långivare. och hur jag var räddningen av herr, Pato Smith.
   
     Och jag vet inte ens min fiende att passera genom ett sådant helvete som jag gått i händerna på dessa bedrägliga online långivare, vill jag också att du kan hjälpa mig att vidarebefordra denna information till andra som är i behov av ett lån när du har fått ditt lån fru Blanca Payne, jag ber att Gud ska ge honom. livslängd Gud välsigne honom för alltid för det goda han har gjort i mitt liv.
  Fru, Blanca Payne

  SvaraRadera
 142. God dag,

  Vi är företaget lån långivare med namn kooperativ värld lån, ger vi certifierade lån till allvarliga sinnade personer och en legitim, ansedd regeringens registrerat pengar långivare företag, vi erbjuder lån till en ränta på 2% med total återbetalning av lån tillåten veckovis månadsvis eller årsvis beroende om hur du kan göra återbetalningar, om intresse maila mig på: cooperativeworld.org@gmail.com Vi erbjuder endast i: Dollar, pund, Euro. och mer ..

  Information som behövs.

  Fullständigt namn:
  land:
  Telefonnr:
  State:
  Belopp som krävs:
  Lån Varaktighet:

  chef. Herr Diego Carlos
  ALLA svar ska skickas till detta företag
  cooperativeworld.org@gmail.com

  SvaraRadera

 143. I am Miss Tricia.,From Canada . I will start by saying to all that have experience heart break and also cant do with out there lover should please stop here and read up my story, So as you will know how to go solving or getting your ex back from this spell caster..AND AGAIN I WILL WANT TO ALSO TELL ALL THAT THIS SPELL CASTER I WILL WANT TO TELL THE WHOLE WORLD ABOUT IS HARMLESS AND DO NOT HAVE ANY SIDE EFFECT, BUT TO RESTORE AND GIVE YOU BACK WHAT YOU DESERVE, COS WHEN I MEET WITH THIS SPELL CASTER THAT WAS INTRODUCED TO ME BY THE WIFE OF MY BOSS IN MY WORKING PLACE, HE MADE IT CLEAR THAT HE CAN CAST SPELL ON SO MANY OTHER PROBLEMS EXCEPT IN GETTING YOUR EX OR MAKING YOUR LOVER TO LOVE YOU MORE THAT WILL SUITE YOU. Last year December, My lover was cheating on me and was not also give me the attention that a man should give to a woman,And really that was troubling my mind and tearing my heart apart to the extent that i was not concentrating in the office the way i use to before the break up by my lover.And before that incident,I always see how my boss use to love his wife so much. I was bringing to think that i was not doing the right thing to him that will make him love me forever,So i really gathered my courage and went to my boss wife office to ask her the secret that made her husband love her so dearly,In the first place she refused in telling me,She asked me why i am asking her such a question,That if is it not normal for every man to love his wife.I told her the reason that made me ask her about this question,That my lover started cheating on me lately,When i knelt down before her for her to see my seriousness in this issue that i went to ask her,She opened up to me by telling me that i should not tell anybody about what she want to tell me,The wife to my boss started to say to me that she used a very powerful spell on his husband to love her,And the spell that she used is harmless, But the spell is just to make him love her and never to look for any other woman except her. I QUICKLY ASK HER HOW DID SHE GET TO KNOW THIS GREAT,POWER,DURABLE AND PERFECT WORK SPELL CASTER,she said that a friend of hers also introduce her to him. Then i also ask her how i can meet with this spell caster.SHE SAID EVERYTHING TO ME,THAT THE NAME OF THIS SPELL CASTER IS Dr.super .My next question to her was how can i get this wonderful spell caster,She said she is going to give me the email of the spell caster for me to contact him for my problem,Really she gave to me this spell caster email: osobaspelltemple@gmail.com and i contacted him and explained all to him,And after every thing that needed to be done by the spell caster, In the next two days, My lover that hated me so much came to house begging for forgiveness and i was so glad that i have finally gotten my heart desire..I was so grateful to this spell caster for what he has done for my life.. So i made a promise to him that i will always continue telling the world about his wonderful work towards me and also to other that came to you before and also the people that will also get to you from my story that i narrated online now..I will want to say to the entire world that you should not cry over noting again, That there is a great man that has been helping individuals to restore there Joy and smile in there faces !! The direct email to get this man is:(osobaspelltemple@gmail.com)This is what i want to tell you all out there,That is thinking that all hope is lost OK..Thanks

  SvaraRadera
 144. Vi är en grupp av individer som ger allvarliga och snabba lån
  årstakt på 2% ränta enligt det belopp du
  vill * Finans
  * Fastigheter Lån * investeringslån * Auto Lån * Skuld
  Marginal Lån * Konsolidering * Topplån * Återköp av kredit
  * Personliga Lån *, kan du skicka in din begäran om ett lån till
  e-post: judithfranklinloanfirm@gmail.com

  Tack

  SvaraRadera


 145. I NEVER BELIEVED IN LOVE SPELLS UNTIL I MET THIS WORLD'S TOP SPELL CASTER. HE IS REALLY POWERFUL AND COULD HELP CAST SPELLS TO BRING BACK ONE'S GONE, LOST, MISBEHAVING LOVER AND MAGIC MONEY SPELL OR SPELL FOR A GOOD JOB.I'M NOW HAPPY & A LIVING TESTIMONY COS THE WOMAN I HAD WANTED TO MARRY LEFT ME 2 WEEKS BEFORE OUR WEDDING AND MY LIFE WAS UPSIDE DOWN COS OUR RELATIONSHIP HAS BEEN ON FOR 2YEARS... I REALLY LOVED HIM, BUT HIS MOTHER WAS AGAINST US AND HE HAD NO GOOD PAYING JOB. SO WHEN I MET THIS SPELL CASTER, I TOLD HIM WHAT HAPPENED AND EXPLAINED THE SITUATION OF THINGS TO HIM..AT FIRST I WAS UNDECIDED, SKEPTICAL AND DOUBTFUL, BUT I JUST GAVE IT A TRY. AND IN 7 DAYS WHEN I RETURNED TO USA, MY GIRLFRIEND(NOW WIFE) CALLED ME BY HERSELF AND CAME TO ME APOLOGIZING THAT EVERYTHING HAD BEEN SETTLED WITH HIS MOM AND FAMILY AND SHE GOT A NEW JOB INTERVIEW SO WE SHOULD GET MARRIED..I DIDN'T BELIEVE IT COS THE SPELL CASTER ONLY ASKED FOR MY NAME AND MY GIRLFRIENDS NAME AND ALL I WANTED HIM TO DO... WELL WE ARE HAPPILY MARRIED NOW AND WE ARE EXPECTING OUR LITTLE KID, AND MY WIFE ALSO GOT THE NEW JOB AND OUR LIVES BECAME MUCH BETTER. IN CASE ANYONE NEEDS THE SPELL CASTER FOR SOME HELP, HIS EMAIL ADDRESS IS;kemespelltemple@gmail.com....HOPE HE HELPS YOU OUT OUR OPPORTUNITY... CONTACT THIS GREAT SPELL CASTER VIA EMAIL: kemespelltemple@gmail.com

  SvaraRadera
 146. Min pojkvän hade den här tjejen som har förstör hans relationer i flera år, han gjorde slut med henne tre år sedan, men hon fortfarande kontrollerar honom och förstör de flesta av hans relationer. Jag var nu ett offer. Hon kom igen för att ta bort honom från mig, hon försökte allt hon kunde, men jag höll min tro stark och stannade med min pojkvän utan att låta henne mer in i honom. Hon konfronterade mig också, berättade för mig att det finns inget jag kommer att göra för att få henne att lämna honom ensam; Hon varnade allvar att jag äventyrar mitt liv och hon snart kommer att agera starkare än någonsin. Jag var rädd och började med tvivel i min styrka eftersom min pojkvän har redan börjat se henne; allt hopp var nästan vilse, jag vet inte hur detta onda dam styr honom sedan den dagen hade där en dramatisk bryta upp. Jag bestämde mig för att hjälpa till att rädda mannen jag älskar även om vi inte kommer att vara tillsammans igen. Jag gick till vänner för att få råd och besökte bloggar också. Jag hittade vittnesmål om Dr. Owolabi kärlek stava och andra, men min ande valde honom. Jag tog mod och mailade honom och mitt liv förändrats sedan dess. Den onda damens makt över min pojkvän förstördes och hon inte har någon andlig ansluta igen med honom. Min pojkvän har förändrats; Han mår så lättad och frisk nu än tidigare. Han mailade också tacka Dr Owolabi för kärlek stava och uppmuntrade mig att också dela vår egen vittnesbörd på bloggar. Vi är tacksamma för vad du har gjort. E-posta honom och få din egen mirakel genom owolabispellcasters@gmail.com eller dennes direktlinje +2349037478762.

  SvaraRadera
 147. Min pojkvän hade den här tjejen som har förstör hans relationer i flera år, han gjorde slut med henne tre år sedan, men hon fortfarande kontrollerar honom och förstör de flesta av hans relationer. Jag var nu ett offer. Hon kom igen för att ta bort honom från mig, hon försökte allt hon kunde, men jag höll min tro stark och stannade med min pojkvän utan att låta henne mer in i honom. Hon konfronterade mig också, berättade för mig att det finns inget jag kommer att göra för att få henne att lämna honom ensam; Hon varnade allvar att jag äventyrar mitt liv och hon snart kommer att agera starkare än någonsin.

  Jag var rädd och började med tvivel i min styrka eftersom min pojkvän har redan börjat se henne; allt hopp var nästan vilse, jag vet inte hur detta onda dam styr honom sedan den dagen hade där en dramatisk bryta upp. Jag bestämde mig för att hjälpa till att rädda mannen jag älskar även om vi inte kommer att vara tillsammans igen.

  Jag gick till vänner för att få råd och besökte bloggar också. Jag hittade vittnesmål om Dr. Tugala kärlek stava och andra, men min ande valde honom. Jag tog mod och mailade honom och mitt liv förändrats sedan dess. Den onda damens makt över min pojkvän förstördes och hon inte har någon andlig ansluta igen med honom. Min pojkvän har förändrats; Han mår så lättad och frisk nu än tidigare. Han mailade också tacka Dr Tugala för kärlek stava och uppmuntrade mig att också dela vår egen vittnesbörd på bloggar. Vi är tacksamma för vad du har gjort. E-posta honom och få din egen mirakel genom acubespiritualhome@live.com eller dennes direktlinje +2348153363941.

  acubespiritualhome@live.com
  +2348153363941.

  SvaraRadera
 148. Jag känner på samma sätt som någon annan kvinna med sorg och vad skulle jag ha gjort om inte för DR. Adodo, mitt namn är Ruby, jag är 38 år gammal och jag har en son. Tyvärr nästan ett år sedan hans far gjorde slut med mig på grund av ett misstag som jag gjorde och jag behöver verkligen honom tillbaka. Han är det bästa som någonsin har hänt mig och jag vill att vår familj att vara komplett igen, jag vill tillbringa resten av mitt liv med honom. Jag läste på nätet att Dr Adodo hjälpte en kvinna i den här situationen och jag kontaktade honom för att få hjälp. Jag växte upp med mina föräldrar skilde sig och jag vill inte ha det för min son och jag saknar min man så mycket och bara vill att vår familj att bli hel igen Jag vill att mitt livs kärlek tillbaka och jag kan ärligt säga att eftersom han är det enda man jag någonsin verkligen älskade med hela mitt hjärta. Så jag söka hjälp från Dr Adodo och han svarade mig och han kastade en kärlek stava för mig som jag använder för att få tillbaka min man och jag är glad och tacksam mot honom för att hjälpa mig och jag vill att ni alla ska också ha möjlighet jag hade också är Dr Adodo det endast genom hjälp jag någonsin har känt. Lycka till "kan du kontakta den store mannen på Adodospelltemple@gmail.com hans hemsida: http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple eller ring honom på +2348156784928 hans är redo att hjälpa dig med dina problem.

  SvaraRadera
 149. Mitt namn är Gloria från Sverige, min pojkvän lämnade mig för en månad sedan och han lämnade med en annan kvinna som är 7 år äldre än honom, känner jag mig som mitt liv är helt över så en dag som jag surfar söka på internet för att få hjälp Jag läste på Internet hur en spell caster har hjälpa flera personer att komma dit kärlek tillbaka. Jag har varit Tryck för den senaste en månad och vad jag behöver är att få honom tillbaka och leva med honom glatt. så jag bestämde mig för att ge det ett försök så jag kontaktade spell caster kallas Dr.Adodo och förklara mitt problem för honom och han kastade en kärlek stava som jag använder för att få min pojkvän tillbaka och nu är mitt liv är klar och vi båda är mycket nöjda med relationen. och jag är verkligen tacksam för den här mannen för vad han har gjort för mig och min familj, Tack så mycket och jag kommer att fortsätta att säga mitt vittnesbörd om och om igen. för dem du behöver hjälp eller har samma problem som jag bör kontakta honom på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring hans mobilnummer +2348156784928 eller via webben http://adodospelltemple.wix.com/adodospelltemple

  SvaraRadera
 150. Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin webbplats website: //adodospelltemple.wix .com / adodospelltemple

  SvaraRadera

 151. Hej!

  Jag är en investerare medel och ett privat lån långivare. Stage finans nystartade företag tidigt Ventures och befintliga projekt gör totalt färdigställande och expansion av investeringar.

  Vi erbjuder en snabb lån på 3% till svår nödlån kunder tänkesätt. Privata företag och privatpersoner är välkomna.

  Vi har hjälpt tusentals människor inser ekonomisk frihet och låna de pengar de behöver. Vi kan hjälpa dig också. Program är gratis, konfidentiellt och lätt att fylla. Låt inte en dålig kredit avskräcka du ansöka om ett lån från här.

  Kontakta oss för start-up finansiering, kommersiell RE finans, såddkapital, startfasen tidiga företag, investeringar / Association partnerskap med likviditeten i vår aktie, lån, hypotekslån. Vi kan finansiera mer än $ 100M.

  För att vi ska fortsätta med sin investering ansökan vänligen skicka oss din affärsplan eller projektsammanfattning på sin investering.

  kundkontakt via e-post: (argylefoxfinanceltd1@outlook.com).

  hälsningar,
  Michael Fox.

  SvaraRadera
 152. Hälsningar till er alla, JAG ÄR BARRY döma enad stat, är jag sänder om hur theangledsolution räddade mitt liv, jag var infekterade med genital herpes för ett år, min medicinska Dr berättade att det inte finns något fullständigt tillfrisknande och jag började att ta piller att upprätthålla mig själv. En dag gick jag för att se min läkare och jag såg en kvinna som var mycket nöjd och jag bad att få veta orsaken till hennes lycka och hon berättade att hon var smittad med simplex HERPES sjukdom och naturläkemedel
  läkare kallas theangledsolutio botade henne med örtmedicin, trodde jag inte så jag frågade min läkare att veta om hon verkligen bekräftat Herpes positiv innan, och min läkare berättade ja det ett mirakel bara hände så jag bad henne att ge mig uppgifter om dr så jag kunde fråga honom om han också kunde bota min och hon gav mig theangledsolution Email: theangledsolution@gmail.com jag kontaktade honom samma kväll och jag förklarade mitt problem för honom och han förberett en medicin och skicka till mig, när jag fick medicin han berättade hur man tar det under en period av dagar och jag tog det precis som han sagt och gick för ett medicinskt test jag var överraskning att se min testresultat som herpes negativt. Jag är så glad, min familj och vänner som avvisade mig är tillbaka, tack Gud. Jag garanterar dig att Dr Alabi har lösningen på alla typer av problem om du står inför någon stress du kan kontakta honom via e-post theangledsolution@gmail.com eller ringa och WhatsApp honom + 2348077620669 ... eller maila honom på theangledsolution@gmail.com

  KAN OCKSÅ bota följande sjukdomar: -

  1. HERPES
  2. Lassafeber
  3. GONORRE
  4. HIV / AIDS
  5. LÅG spermier
  6. KLIMAKTERIET SJUKDOM
  7. EPILEPSI
  8. ASEPTIK
  9. CANCER
  10. ÅNGEST DEPRESSION
  11. GRAVIDITET PROBLEM
  12. närsynthet PROBLEM
  14. Man klimakteriet
  15..EX TILLBAKA

  e igen theangledsolution@gmail.com

  SvaraRadera
 153. WOW!! This is the most wonderful thing i have ever experience and i need to share this great testimony..I visited a forum here on the internet on the 8TH MATCH 2015, And i saw a marvelous testimony of this powerful and great spell caster called DR MARVEL on the forum..I never believed it, because i never heard nor learnt anything about magic before.. No body would have been able to convince me about magical spells, not until DR MARVEL did a marvelous work for me and restored my marriage of 6 years back to me and brought my spouse back to me in the same 24 hours just as i read on the internet..i was truly flabbergasted and shocked when my husband kneel down begging for forgiveness and for me to accept him back.. I am really short of words and joy, and i don't know how much to convey my appreciation to you DR MARVEL you are a God sent to me and my entire family.. And now i am a joyful woman once again.. here is his website: www.extremespellhome.webs.com And his email extremespellhome@hotmail.com. His telephone number +1 669 221 3962

  SvaraRadera
 154. Jag är en privat långivare och investerare, behöver du en äkta, ärliga, ansedda och snabba lån? Jag kan hjälpa dig med 100% garanti lån, jag erbjuder företag och enskilda lån, mer också vi finansiera alla typer av projekt. För mer information kontakta oss på: russell.credit40@gmail.com

  SvaraRadera
 155. Har du en dålig kredit värdering? Är du ekonomiskt ner? Vi ger ut lån
  vid låg ränta på 3%. Företag lån, personliga lån och företag lån
  eller något slag, kontakta al_kamarfunds@outlook.com för mer info.


  alla svarar ska riktas till al_kamarfunds@outlook.com

  SvaraRadera