30 april 2013

mer vackert åt folket.

 
 
Affären har fått den bästa äran att presentera en världsnyhet, något litet men å så vackert. Vackraste till och med. De minsta mini-printsen av Mini Empire.
 
 


Enligt mig så ska alla presenter i världen förses med en hälsning. Och den ska helst inte vara så stor. Man behöver liksom inte gå loss på största dubbelkortet i kuvert om man nu inte gärna vill. Men en litet miniminiprint är prima. Det är bara det att det brukar vara så svårt att finna de allra finaste, tills nu. För de ska vara så här bedårande så man sparar den där lilla hälsningen för all tid och evighet. Och har den i anteckningsboken, nålar upp den på väggen, sticker in den i ramen på en tavla, har den som bokmärke.  Och tillsist lägger den i den där lådan. Sparalådan. For ever. Precis så.

 
Alltså.
 Man kan ju nästan skippa själva presenten.
Hur fint är det inte att få ett minimalt konstverk med ord?
Fäst ett långt band (stryk ett själv), ringla ner alltsammans i ett urtjusigt kuvert (från Japan).
Frimärke. Presentklart. Vackert.
 
 
Affären fylls sakta men säkert med absolut finaste skrivbordssakerna från Japan. Kuverten är de tjusigaste man kan tänka sig, det har jag alltid tyckt. Papperslyx på hög nivå.  

3 kommentarer:

 1. Du finner då alltid det finaste du!! Jag håller med dig fullständigt, det ser så trevligt ut med ett litet hälsningskort, men som du säger så sparar man den ynkliga lilla samling man har eftersom det knappt finns något fint att få tag på...

  SvaraRadera
 2. Så otroligt vackra små kort!!! Själv gillar jag att göra mina egna små kort men dessa kan man knappt motstå. Du säljer så otroligt fina saker!!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Sweet little things. What a brilliant find.

  SvaraRadera