29 april 2013

saker från affären i besök på tv!
Hej måndag! En av fördelarna med att gå upp vid fem är att då minsann badar nästan alltid huset i sol. Sen ju närmre sju man kommer är det lite si och så med saken. Orättvist kan man tycka, alla borde få vakna med sol i ögonen.

Jag har ju glömt att berätta att en hög med saker från affären och  Numero 74 fick göra en flott resa för ett tag sedan. Jag packade en liten säng, en massa kuddar och en pläd. Och de hamnade på TV4 och hos Hanna och Äntligen Hemma. Minsann! Hanna Wessman som har vackraste Hannas Room  är ny inredare i programmet och det var verkligen på tiden. Du är perfekt där i rutan Hanna, hurra!
 
Man kan se programmet här men bara en endaste dag till. Så passa på. Hanna inreder ett kollektivs vardagsrum, fint blir det!
 
Faktiskt har ytterligare en liten tältsäng fått fara på resa, en fin en. Men slutet på den resan får ni se till hösten.
 

4 kommentarer:

 1. ert vardagsrum sofia är det finaste jag vet. FINASTE!

  SvaraRadera
 2. Så fint, vackert och vilsamt. Snyggt jobb!

  Jag har ju en inredningsblogg med fokus 50-tal, uppdaterad form av idag, mm. Nu i april/maj vill jag tipsa om fina presenter inför alla födelsedagar som duggar, dop, konfirmation, bröllop och skulle gärna vilja länka till dina saker i affären. Så här kan det se ut; http://stilitiden.se/2013/april/grattis-pa-fodelsedagen.html

  Du får gärna svara mig via mejl om du vill, men jag undrar om om inklipp av foton från din blogg, givet tydlig länkning, källa et c. Tror fler gärna upptäcker dina fina saker, så inspirerande, blir lite lycklig av bilderna!

  Önskar en skön valborg nu, trots gråvädret;-)

  Camilla, Stilitiden.se

  SvaraRadera
 3. Hej Camilla!
  Det är såklart att du får göra det! Bara jättesnällt av dig!
  Sofia

  SvaraRadera
 4. Tack bästa Sofia!
  Kramar
  Hanna

  SvaraRadera