06 april 2013

om man börjar med piffet så löser sig allt det andra på vägen.Mellan varven idag så fortsätter jag arbetsrumspiffet. När jag numera lyxjobbar med en assistent så känner jag mig så himla pepp på att fixa arbetsrum. Jag har ju ett sedan förut, det där matrummet som blev arbetsrum. Men nu vill jag att det ska vara fint med. Alltså, det har väl kanske varit lite fint där under röran men eftersom den där röran har vuxit och vuxit så har man inte riktigt kunna se det fina. Och med målmedveten frammarsch mot ordning och reda och frid och fröjd 2013 så har jag satt upp en almanacka. Inte illa, det är ju ändå bara april. Än finns det hopp. Nu ser den i och för sig overkligt tom ut men det är nästa steg, att använda den också.


 
 
Dataskärmar är verkligen ett nödvändigt ont. Så himla fult. Men kanske en och annan anemon kan väga upp det hela.

 


Om jag tänker att om jag lägger nyheter synligt såhär så kommer jag minnas att blogga om dem också. Men jag nämna såhär i förbifarten att de där kuverten med snörlåset är påväg, jag fick fatt på dem tillsist och de är de vackraste i kuvertväg. Och den här boken, suck så fin.Och nu kliar det i fingrarna att riva ur det här också. Fast jag inser att det är lite förhastat. Men jag har en perfekt plan. Porslinsskåpet ska bli linneskåp i vårt gästrum där hänger ett väggskåp. Väggskåpet ska spikas ihop med ett annat väggskåp (som inte är mitt) och bli porslinsskåp och hamna i köket, där det hänger andra hyllor idag. Mitt klädskåp ska flyttas till arbetsrummet. Sen var det bara kläderna, men det löser sig. Egentligen är ju hela alltet ett prima lördagsbestyr, men jag var visst ensam om att tycka så...?
 
 

6 kommentarer:

 1. Oh jag tycker om bloggar. De får mig att hitta och uppskatta så många fina saker, som de här blommorna. Superfina!

  SvaraRadera
 2. Ramlade över den charmiga bloggen lottilou.blogspot.fi där, föga överraskande, din blogg är en av hennes favoriter!!! Flera av din fina bilder finns på hennes pinterest for kids./ mvh Hillevi

  SvaraRadera
 3. Imponerande vad du fixar och trixar :) Fina bilder som alltid. Kram

  SvaraRadera
 4. Beautiful lovely things!!

  xx

  SvaraRadera
 5. Alltid like koselig å svippe innom bloggen din! Aldeles nydelige bilder! :-) Klem fra Beate

  SvaraRadera