03 april 2013

paris på en och en halv meter.

 
 
 
Mini-printsen, de allra käraste av finpost, har man svårt att få nog av. Åtminstone jag. Älskvärda i sin litenhet, urtjusiga i de minsta ramarna från loppis, de snirkliga.

 
 
 
Vips gör man en tavelvägg, på en miniyta får man med megamycket. Där det annars ryms 1,5 poster kan man liksom få in ett helt litet Paris.
 
 


Och i sin enkelhet får de ju plats precis var som helst. Man kan inte skylla bort ett mini-print på platsbrist eller väggsaknad. Och bästa presenten, en liten tavla. Billigt och bra, nytt plus gammalt och dessutom fint så det förslår.
Helt nya i affären är två pack av mini-prints. Det är Ingela P Arrhenius och Ami på OMM som har satt in sköna figurer på motiv av gamla vykort från Paris och Stockholm. Hela sju stycken kort i varje pack och för att göra vägen till finposten lätt som en plätt får man dessutom med kuvert, tjusiga och tryckta. Pappret är såklart från FSC-märkta skogar. Här är lilla Paris och Stockholm
 
 
Stiliga nyheter i stora prints finns också Whale in Paris och Birds in Stockholm. Den grafiska kaninen är också ny och värsta cirkusfeelingen.

6 kommentarer:

 1. Väldigt fint! Gillar banden ramarna hänger i.

  SvaraRadera
 2. Que composicion tan bonita!!
  Es muy original!
  Besos!
  Veronica

  http://nikavintage.blogspot.com.es/

  SvaraRadera
 3. Jättefina!

  Ha en fin dag!
  Annelie

  SvaraRadera
 4. Jag var liksom bara tvungen att beställa lite. Och så blogga lite. Älskart!

  SvaraRadera
 5. Här kan man tävla om en fin Ingela P Arrhenius-affisch:
  http://res.se/intervju/halla-dar/vinn-fin-illustration

  SvaraRadera