13 augusti 2013

hejhej rifle paper co, äntligen kanske man ska säga.

 
  
  
När det kommer till min affär har jag egentligen bara ett höstlöfte. Det är att slutföra alla mina beställningar som jag någongång påbörjat. Alla samtal, mail och ordrar som donats med, men ändå slutat med att något annat kommit emellan. Så att liksom ett brev som aldrig kommer på lådan har ordern aldrig kommit längre än till mitt skrivbord. Vet ni, jag har högar av sådana historier. Men jag biter nästan alltid i det sura äpplet och mailar igen och säger att det har varit lite bråda dagar här. Många faktiskt. Busy days. Men nu så, finally. Så höstlöfte var det, och jag lovar er att ni kommer blir varse.
 
Och äntligen. Fast det tog nästan ett år från första mailet. Och fastän jag nästan smällde av på riktigt när sen vårkatalogen kom. Men. Nu. Det vackraste. Rifle Paper Co.  Det här - det älskar jag.
 
Förstå när en kalender ser ut såhär. Kom 2014, kom!
Eller ett vykort såhär.
 
 
 
Åh!
 

Och du tänker ni säkert att det är såklart att hon älskar Paris-print vilket i och för sig är helt rätt. Men det finns New York, Istanbul, Rom, Amsterdam och London med.
 
 

Och to do-listor.
 
 
 
 
Anteckningsböckerna. To die for. Ni ska se insidan. Och jag inte låta bli att tänka på alla vackra julklappar. Som jag ska slå in i gammalt notpapper. Som förra julen.  Jag som aldrig tänker på julklappar. Förren två dagar innan jul. Men ändå, en anteckningsbok till den, en to-do-lista till den och brevpapper till mamma. Och Liv, jag vet precis vilket hon ska få!
 
 


Och fastän jag trodde jag skulle hinna göra klart så hann jag inte. Men affären börjar se ut såhär under nyheter. Och nu är det lite mer saker, mera kort och prints. Och texter såklart. Så fort jag får lite mer tid över så ska jag fixa det sista och då kan man köpa också, bra väl?

8 kommentarer:

 1. Vilka härliga höstprylar! Älskar Parisprinten :)

  Vilken otroligt fin blogg du har, jag har nog sagt det förr men säger det igen. För det ska du verkligen veta! Underbar!

  Kram Jes

  SvaraRadera
 2. Åh! Hurra! Jag vill köpa ALLT.
  Kramar till dig för att du är så bra och tar in så fina saker till din affär

  SvaraRadera
 3. Förstår din förtjusning, så otroligt fint! Väldigt svårt att välja :) Kram Marthina

  SvaraRadera
 4. Men åh! Nu måste jag ju köpa ännu fler anteckningsböcker. Jag som redan köpt alldeles för många i sommar..!

  SvaraRadera
 5. Och jag bara ååååååå...

  SvaraRadera
 6. Helt underbart! Vill typ ha allt. Kommer inte bli lätt att välja ut vad man ska beställa...

  SvaraRadera