14 augusti 2013

lugnt, stilla och naturligt? aldrig i livet att jag gör´t.Nu ikväll skulle jag ta några skisser på den här tandlösa ungen. Bara snabbt. Jag drog på henne den vackraste lånestassen man kan tänka sig från Numero74 och några fjädrar.  Allt hon tänkte på var Katja Katt som letade skatter i rummet bredvid. Men det går supersnabbt, sa jag. Håll i tavlan och sätt dig på resväskan. Sen tittar du bara alldeles naturligt ut genom fönstret och inte in i kameran. Vi låtsats att du ser en ekorre i kastanjen.  Som du tittar på lugnt och stilla. Ok? Hon vägrade. Fick hon inte se Katja Katt så tänkte hon inte sluta skratta.
 

 
Men okej, en ekorre i kastanjen...? Såhär då?
 

Fast ähh, nu tänker jag se Katja Katt...
 

 
..så byebye och tack för mig..
 
 
Nomi´s Minnetonkas är från Oii och de är helt underbara. Liv är inne på sitt tredje par nu och alla dagar som det inte regnar sitter de på fötterna. Skönaste, mjukaste och bara så grymt snygga. Till allt liksom. Inte varje dag till den här stassen dock, som nog är den vackraste som man kan tänka sig. Kolla flätan i ryggen, där bakom skorna. Sagolikt. Ni ska få se mer sagolikt en annan dag...
 
Psst! Förresten tips på perfekta höststrumpisar, på superrea. Här!


 

6 kommentarer:

 1. Hahaha, jag smäller av av gulligheten och det coola i det här. Hon är fantastisk. Du också!
  Hade verkligen önskat att jag hade någon att köpa Minnetonkas och tyllkjolar till. ;)

  SvaraRadera
 2. Säger bara...superhärliga Nomi...

  SvaraRadera
 3. Hon är ju helt underbar, så himla fin! :-)

  SvaraRadera
 4. Så underbara bilder. Jag älskar känslan i dem som du lyckats fånga. Känns som modefotografier som man skulle kunna hitta i en tidning, men med twisten att modellen är ett barn. Sjukt fint.

  SvaraRadera