15 augusti 2013

she did it again.

 
 
Mini Empire´s nyheter inför hösten 2013 är lovely. Tusen-lovely. Samma finurliga, magiska formspråk. Nordisk svalt men alldeles hjärtevarmt ända in i själen.
 
Formex som öppnas precis nu, och nej jag är inte på pressfrukost och faktiskt inte där alls den här gången, lanserar Jenny sina nyheter. Men jag tycker vi tar en titt här och nu, för alla ni andra som inte är där.
 
Ett av de nya printen är Talking tree. Med bergen och dalarna och sagoträdet. Kommer som A3-print. Och bebisfilt! Och skärbräda. Hurra! 
  
  
Nytt för hösten är alltså bebisfiltar. Svensktillverkade. Med fina trädet alltså. Och kolla baksidan, som en dubbelfilt.
 
 
Och klassikern Africa också såklart till alla bebisar!
 

Som om det inte vore nog med textilsaker så kommer även bäddset. Och nu snackar vi bäddset på riktigt liksom. Inget massproducerade och löpandebandaktigt. Nix. Igen, svensktillverkade i Borås. Varje påslakan  har en vacker framsida, här är det Africa och mjuka färgfält. Baksidan har det fina grå mönstret, ni ser väl husen som gömmer sig? Örngottet har sitt eget lilla uggleprint. Supertjusigt är det. Påslakanen kommer i måttet 100x130 cm. Världens bästa välkommen-till-världen present om man frågar mig.

 
Och här har vi Talking Tree igen. Bästa kompisen till Mini Empire´s andra skärbräda. Och karottunderlägg i hexagonformer.
 
 
 
Och miniprints får vi aldrig nog av.
 
 
Å! tänker jag och känner sagovibbar ända in i själen. Jag tänker att de kanske seglar ända bort till Mumindalen eller något. Så himla fin.
 
 
Och såklart vill alla sova med sagan som täcke. Och så börjar jag fundera på ett litet bäddset som mamma sparade från det jag var liten och som jag tog fram när Liv föddes. Det är precis så jag tänker med Mini Empire´s bäddset. Tänk att ha det nu till sin lilla unge, och stoppa ner det i tygpåsen det kommer i, lägga på vinden och plocka fram 2043 eller så. Vilken drömupptäckt.  
 

 
Och bädda med ugglor och gosa med elefanter. Och snyggstäda med tygpåsar.
 
Det är bara att säga grattis, hon gjorde det igen. Vill ni träffa Jenny och glassa runt bland finheterna så kan ni göra det i monter B17:39 i området Next Step. Det ska vara ett snyggt hörn har jag fått nys om.
 

 

5 kommentarer:

 1. Åh vad väldigt fint allting är!! :D

  SvaraRadera
 2. Verkligen himla fint! Och jag som har ett par kompisar som just har fått barn :-)

  SvaraRadera
 3. Ljuvligt rakt igenom! Hon är fantastiskt duktig..

  SvaraRadera
 4. Bedårande! Älskar babyfiltarna!

  SvaraRadera
 5. Åh, miniprints med den vackra påfågeln, kunde inte bli mer perfekt! Säg att du kommer få in dem i affären! :-)

  SvaraRadera