04 oktober 2010

Hej måndag!


Morgonstund har klädbryderier i mund.
Viggo kan inte ha byxor utan fickor av någon anledning. Liv byter kläder tio gånger för att sen packa halva skolväskan med diverse ombyten (som aldrig används, men utifall). Charlie vägrar skjorta (mamma älskar skjorta). Nomi vill vara uppstassad till tusen. Alltid. Klänning absolut, halsband, armband, hårband och ringar. I morse var hennes mix något annorlunda.

Tänkte på en sak. Någon som minns hur det var innan Kitty-boomen slog till? När man fick åka till Kitty-affären på Söder (minns en i Gamla stan också) och köpa exklusiva Kittysaker som inte fanns någon annanstans än väldigt långt borta. Kändes det åtminstone som. Men vad var det som hände? Nu känns det som alla har rättigheterna till denna lilla katt. Det gör väl i och för sig detsamma för Nomi och hennes kompisar, Kitty är gulligast. Men lite trist är det allt.

3 kommentarer:

 1. Som tur är har inte Maya brytt sig om sin kläder ännu, men det kommer väl i sinom tid! Men jag håller helt med om Kitty, hela grejen har förlorat sin charm! Plus att det ibland kan vara lite för provocerande...Men barnen verkar som sagt älska det.
  /Johanna

  SvaraRadera
 2. Hej, var har du köpt de riktiga balettskorna?
  Undrar Åsa

  SvaraRadera
 3. Johanna - Var glad så länge Maya inte bryr sig =) Tids nog bryter klädkaoset ut ;)

  Åsa - Balettskorna är köpta på Stockholms Dansservice på Hornsgatan. De har faktiskt jättefina dansgrejor (eller gympagrejor) som inte är allt för dyra och inte lika pråliga som det lätt kan bli. Visst, det finns både tyll, pärlor och knallrosa boa. Men också puderfärgade små balettskor (så fina att de kan användas som innetofflor) och dräkter ;)

  SvaraRadera