06 oktober 2010

milk.

Jag är väldigt förtjust i den franska tidningen MILK. Ett magasin om design, mode och inredning för barn. Det fina är att de flesta texterna är översatta till engelska. Bra för mig. Två gånger om året kommer MILK ut med en liten finfin inredningsbok. Lägg beslag på den om du kan. Jag har haft oturen att missa den senaste. Den visar coola hem för barn från coola städer lite här och var. Tokyo, New York, London, Paris...

Jag köper alltid papperstidningen men på MILK´s sida kan man få all tänkbar inspiration. Kläder, design, inredning, prylar och bara finaste bilderna. Grottar man ner sig i alla bloggar som finns länkade så blir i alla fall jag fast. Det spelar ingen roll att jag inget förstår det är oftast så fint ändå.
Gå in under design och spana in barnrum.
I det här rummet i London bor 4-åriga Anthony.
En 3-åring i London. Mamman heter Emma Cassi och arbetar som stylist och smyckesdesigner, kolla hennes blogg.
En alldeles blå värld för en 8-åring.
Två systrar i Paris.
Barnfamilj i New York.
En tjej från Brasilien var frusterad över det franska kalas-grejor-utbudet. Då öppnade hon nätbutiken Lovely Party. Och snacka om kalasinspiration. Med råge. Spana in alla Pinatas, ekopartajet är hur fint som helst och cupcakes i robottema är urschysst!

Alla bilder är lånade från MILK.

3 kommentarer:

 1. underbara bilder.
  de är rackarns svåra att få tag på de där tidningarna. Ångrar att jag inte köpte ett gäng när jag hittade flera nr på en liten butik i Malmö.

  SvaraRadera
 2. Mon Dieux! Vilket tips. Jag saknar konstant fransk lektyr för att inte glömma bort det förtrollade språket som jag en gång slängde mig med, precis på samma sätt som med ett medfött vokabulär.
  Och den där party-sighten, nu kommer det att bli helt vilt med pyssel inför kalaset. På väg att spåra ut redan ;)

  Merci beaucoup, mon ami!

  ps. du vet väl att du kan aktivera google översättning och vips är hela sidan på svenska. Det är så jag bl a läser finska inredningsbloggar.

  SvaraRadera
 3. superläckra bilder!
  Kram
  Helena

  SvaraRadera