01 oktober 2010

new york tips 3 och vart tog tiden vägen?Om någon just nu befinner sig i New York. Bege er genast till Standard Hotel, Meatpacking district. Bums.
Åk upp till högsta våning och trava in på Boom Boom Room. Beställ en Bellini eller vad som helst, bara ni lovar att åka dit.

När jag klev in bakom den stora guldiga dörren så svimmade jag nästan lite. Där uppe syns hela Manhattan. Det blir nästan overkligt, kan det se ut så här? Baren är väl kanske som vilken annan tjusig bar som helst men det är lite snyggare, lite guldigare, lite glittrigare (heltäckningsmattan med guldskimmer var lovely) och framför allt så är det mycket härligare för runtom så finns hela New York. Och just precis här blir det väldigt påtagligt. Ska man bara göra en enda liten sak i NY så åk hit.

Jag hittade inga superbra bilder (försökte smyga här med, det gick sådär...) men ni förstår, eller hur?


Det är ju inte klokt vad åren går. 39... oupps, kan man tycka. Något annat som också är väldigt mycket oupps är att jag idag upptäckte en sak. Att om två dagar har Mokkasin funnits i exakt 1 år. Idag för ett år sedan hade vi smygöppning, sen tog vi ledig en dag och sen var det dags. Kolla här. Mycket har hänt sedan dess. 

Det märkliga är att jag inte har tänkt på det överhuvudtaget. Jag har liksom glömt bort att ha 1-årsjubileum! Det var kund som frågade mig för ett par timmar sedan, hur länge har den här butiken funnits? Vi öppnade i oktober, svarade jag. Då slog det mig. 1 år!! En sån sak! Så går man bara här och glömmer bort... Och nu slog det mig att den här bloggen har alldeles obemärkt passerat sin 1-årsdag. Nehepp, dags att fira tror jag minsann =))
Ha en fin helg alla!

3 kommentarer:

 1. Grattis till allt som grattas bör, butiken 1, du själv 39?
  Och ett tillägg till mitt tidigare beröm för det härliga ljuset i dina bilder; ditt härliga sinne för kompositionen av dina bilder. Jag är mycket imponerad av dina bilder!!
  /Carina

  SvaraRadera
 2. Gratulerar!! Glad att du öppnade Mokkasin i Katrineholm.
  Hälsningar Karin

  SvaraRadera
 3. Grattis på födelsedagen, hoppas du hade en bra dag och blev firad ordentligt!Kram Anna

  SvaraRadera