27 oktober 2010

yummie.



Jag hade nästan glömt hur god den här granolan är. Det är den, kan jag lova. Väldigt osöt men det är det som är det fina. Gillar man Kalaspuffar så kan man nog glömma den här. Fast det går ju att testa med lite råsocker eller honung på. Och tipset på påsen, att göra paj på den, gillas!

På Rival har de kanske världens godaste musli. Det enda de avslöjar är att den var sötad med koncentrerad äpplejuice. Så jag mixtrade ihop en variant hemma. Den är faktiskt supergod, lyxig är den. Och även Kalaspuff-fansen kan nog gilla den här.



5 kommentarer:

  1. Granolan är toppen, likaså hennes bovetecrunch som jag bara älskar! Sån kan man göra själv också, testa, det är busenkelt att göra bovetemums! http://njutmaten.blogspot.com/2009/10/bra-tos-reder-sig-sjalv.html

    SvaraRadera
  2. wow, det där receptet ska jag absolut testa! gör alltid min egen müsli och kan behöva lite variation.

    SvaraRadera
  3. Perfekt min var precis slut. tack för det här receptet.Mamma

    SvaraRadera
  4. Ska jag testa, kan bli en perfekto julklapp i någon fin loppisburk med sidenband.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  5. Granolan är bäst!!
    kram anna

    SvaraRadera