09 december 2011

först var det alldeles grått och fult och sen blev det helt färgglatt, som Paris ungefär!


Tänka sig att min lilla affär fick vara med på Isabelles (bästa DOSfamily-bloggen) grymma lista i senaste Family Living. Känns väldigt ärofyllt och förträffligt fint. Tacktack.


Och tror ni det var fyra ungar som höll på att tuppa av alldeles när det en vacker dag damp ner ett vykort från självaste jobbaretjejen som Nomi kallar henne (hon ÄR förövrigt jobbaretjejen var och varannan dag) .

Ni kan ju fatta själva hör högt det smäller när det kommer en hälsning från hon som kan klyva brädor som en tv-spelsfigur ,som har en guldspray som är heeelt otrolig och som fixar deras drömmars rum så att vi inte har gjort annat än diskuterat rum mest hela hösten. Och som det har oh:ats och ahhh:ats i soffan. No limits i rum varenda onsdag liksom.

Önskerum
Liv: Halva rummet ska vara en spraybox så hon enkelt kan spraymåla hela dagarna. Cyklar och sånt där.
Viggo: Ett laboratorium. Ingen mesig låtsatsvariant. Glasrör och annat så man kan blanda väldigt bra. Sådär så man blir svart i ansiktet och håret står rakt upp. Real stuff alltså. Och så väldigt mycket av den där väldigt speciella guldsprayen.
Charlie: Han vill ha en exakt kopia av Barca-fotbollsrummet. Avundsjukan bara lyste i ögonen när han såg det programmet, är det sant liksom?!
Nomi: Hennes senaste variant är havet. Massor med blått silkespapper som är själva havet. Akvarium utmed alla väggar där fiskarna simmar. Miljoner med superglänsande (den där sprayen igen) guldstjärnor i hela taket. Och luftmadrasser så man kan flyta på havet och titta på stjärnorna. Och en haj som ska vara fyra meter lång och silverfärgad.

Det var bara det. Inget konstigt alls.
Rubriken syftar på Livs kommentar när hon skulle beskriva ett av rummen en morgon när vi gick till skolan.

Fixa rummet har lite jullov nu men 28 december är ordningen återställd.

9 kommentarer:

 1. Oj, vilken bra förvaring för tejp! Får man kopiera? ;) Ha en trevlig helg! kram <3

  SvaraRadera
 2. Så himla häftigt! :) Jag förstår att ni blev glada och kul att din fina butik uppmärksammas. Tänkte just skriva till dig att ni är med i Family Living. Eller det kanske jag redan gjort? Eller så bara drömde jag att jag skulle kommentera det. haha :-)

  Ha en fin helg!
  kram från Lotta

  SvaraRadera
 3. Kul! Såg också det i Family living. Älskar tejpförvaringen! :)

  SvaraRadera
 4. Åh vilken fredagslove jag får. Fan vad härligt- precis vad jag behöver!! Tusen tack och hälsa barnen från jobbartjejen.
  kram
  Isabelle

  SvaraRadera
 5. Här hemma finns det två barn och vuxen som också älskar onsdagkvällarna med Isabelle och Fixa Rummet. Underbart program som gör att det kliar i fingrarna och spånas hej vilt om hur och när rummen ska fixas till hos både stor och liten.

  Kul att din fina affär uppmärksammas. Det är den värd. En klar favo.

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 6. Ojojoj så många snyggotejps;) gillar din lösning, av att samla dem så där. Kram Johanna

  SvaraRadera
 7. Så gulligt! Underbar replik. Kramar Kicki

  SvaraRadera
 8. Mina killar älskar Fixa rummet. Ett vykort hade varit stort :-)
  Kram Elin

  SvaraRadera
 9. Har bloggat om din tejpförvaring :)
  http://ekojohanna.blogspot.com/2011/12/lisaa-sailontaa-some-more-storage.html
  Ha en trevlig lördag! <3

  SvaraRadera