28 december 2011

underbart är kort.


Å min kära lilla blogg är alldeles åsidosatt. Nästan så det skär lite i hjärtat. Nu skulle man ju kunna tro att jag sitter kvar under pläden och julmyser och inte kommer mig för att blogga. Men ack nej om det vore så väl. Jag insåg ju där på juldagen när någon sa "Nu börjar man rea..", att det inte var läge för soffmys längre. Och hjälp tänkte jag, julen som nyss har börjat. Detta var ju inte alls enligt mina lateriplaner. Men vad gör man? Har man en affär på stora, stygga internet får man lov att följa reglerna. Så därför blev julen väldigt kort.Men underbar ändå. Nomis julklappsöppnande fick ett lite snöpligt slut. Eller som hon själv berättade på juldagen. "Jag fick en sönder balettjej...." Men när allt kom omkring var det inte riktigt så illa. "..och en hel balettjej."

Orsaken till missödet var nog egentligen att asken de låg i var alldeles för vacker för att ligga och vänta under granen. Den var turkos (ala Tiffany) med ett svart brett sidenband. Det är såklart att en sådan flott ask är svår att motstå och hamnade därför på de flesta ställen innan den var dags att öppnas.
Och den förträffligt fina rean får ni inte missa. Det är en riktig superrea. Fyrtio procents rabatt är faktiskt jättemycket.  Ska det va, så ska det.

7 kommentarer:

 1. ja nu önskar jag att jag var lite ledig så jag kunde hinna shoppa loss- för efter jobbet är jag såå trött och orkar inte trängas med alla som tokshoppar...Bra med internetshopping på kvällskvisten då;) Kramar i från mig!

  SvaraRadera
 2. Himlans fina balettjejer, även om en är trasig! Och rean vill jag så klart inte missa, det blir en kik in i butiken bums!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så kan det gå ibland. När jag var liten blev jag så ivrig när jag skulle öppna ett paket att jeg klippte sönder en jättefin stickad mössa. VI har det på film och min besvikna min när jag får upp paketet... lol.
  Förresten, kan du inte ge oss lite fototips snart? Alltså att ud lyckas ta så fina ljusa bilder nu mitt på vintern är ju nsätan magiskt!

  SvaraRadera
 4. Pust och stön, massa slit! Men om det är någon tröst så är det ju faktiskt så att du driver en av de absolut bästa och snyggaste butikerna som finns på stora stygga internet :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. Då måste jag gå in och kolla av din rea också:)♥

  kram CC

  SvaraRadera
 6. Hahaaa, härliga unge!

  Håller med Nordic Bliss här ovan. Hur gör du människa för att få till de där fina ljusa bilderna mitt i svarta vintern?

  Ha det sweet!

  Kram//Helena

  SvaraRadera
 7. Ska genast spana in din rea... det gäller att hänga med;)

  Du skriver så jag ler med hela ansiktet.

  God fortsättning

  SvaraRadera