08 april 2012

om att ha en man med överskottsenergi.Nästan exakt ett dygn sedan K lade ifrån sig målarpenseln från källareprojektet kände han att kanske borde riva lite. Det där nästa höstprojektet kändes helt plötsligt alldeles högaktuellt. Fast det andra inte alls är klart. Lite typiskt beteende i den här familjen. Så där,  i den ena av våra två garderober håller han på som bäst just nu. Och det förstås, det var en väldigt praktisk garderob. Fast man kan ju inte ha allt här i världen.

Men poängen med det hela... Där bakom väggen ligger poolen. Och vi råkar ha en dubbeldörr med glas på vinden. Och ett fönster har vi också till övers. Som kommer hamna på min ändå aldrig färdiga tavelvägg där till höger. Och så blir det nog lite fönster i den där innerdörren också. Det blir väl som en pytteliten farstu med glas lite hit och dit. Vet inte så noga, ännu ett av våra inte så välplanerade projekt.

Och en gång för jättelänge sedan var det ju minsann en dörr just där som ni ser. Det var nämligen en liten etta med kök i vårt gästrum och tv-rum.

6 kommentarer:

 1. Vi måste komma förbi o se er underbara hus!!!

  SvaraRadera
 2. Hellre en man med lite extra energi, än en utan energi alls! det låter som ni kommer få jättefint! Finare!

  SvaraRadera
 3. Men oj så spännnde. Jag bläddrar ibland i Plazas megatjocka nummer där ert hem var med. Jag suger ut inspiration och jag hittar lite mer varje gång jag tittar. Bilder på ert sovrum blir en fröjd att se. Kram och godnatt!

  SvaraRadera
 4. Men oj så spännnde. Jag bläddrar ibland i Plazas megatjocka nummer där ert hem var med. Jag suger ut inspiration och jag hittar lite mer varje gång jag tittar. Bilder på ert sovrum blir en fröjd att se. Kram och godnatt!

  SvaraRadera
 5. det får du vara nöjd med. mannens överenergi alltså.
  här hemma är det raka motsatsen :).
  ska det bli nåt gjort får man själv ta tag i det.
  lycka till.
  vilka möjligheter ni har sofia!!!
  kram/jennifer

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara rum!
  Älskar trävitt!
  Linda

  SvaraRadera