10 april 2012

si eller så eller hit eller dit.De mossgröna golvet är väck. De grå väggarna med 100 år av smuts är väck. De gamla träbåsen är också väck. För att inte tala om allt bråte. Men nu då? Jag kom alldeles av mig.


Hur svårt kan det vara kan man tycka. Lite hyllor, lite bord och lite annat så borde jag och affären ha ett rätt gott space. Men nja, nu slog den stora veligheten till. Och den stora omflyttarådran. Vilken inte uppskattas av alla härhemma. Kanske ska den stora hyllväggen bli halv och hamna på en annan vägg? Kanske ska de två borden som egentligen är supersnygga där i arbetsrummet/matrummet/eller vad är det egentligen för rum flyttas ner? Och då kanske man ska ta tillfället i akt och byta bord häruppe.

Och det värsta av allt. Det är ju inte lika lätt att byta hit och dit när väggarna man ska borra i är själva grunden till 500 kvm hus. Det är ju inte bara att spika upp med lite nubb liksom. Jag vet att det finns betydligt värre saker än såhär men hamnar man i velandeträsket så gör man. Fortsättning följer.

6 kommentarer:

 1. Decisions, decisions..! :-D

  SvaraRadera
 2. Å vad fint det blir, perfekt butiks-space helt enkelt! Den där fortsättningen ser jag fram mot. Ta och flytta om lite du, för det kanske betyder att vi får se fler inspirerande bilder, från kära miljöer med nya uttryck, och det är ju aldrig fel. Tvärt om! :)

  Lycka till!

  Kram.

  SvaraRadera
 3. Håhåjaja, här bärs det också omkring möbler, upp och ned för källartrappan. Jag har börjat vänja mig med det (kanske för att det är jag som är upphovskvinna till flyttandet av möbler), undrar bara om bärhjälpen känner likadant? :-) Nu har jag lovat en bärfri månad. Men först ska två lampor byta plats...

  Men jag är helt övertygad om att det blir bra hos dig, det brukar det ju bli!
  Kram
  M

  SvaraRadera
 4. Spännande!!! Kommer, vad du än bestämmer, att bli superfint! Ps såg att du redan skickat min beställning. Du är otrolig. Supertack! Kram

  SvaraRadera
 5. beslutsångest vet jag allt om;) men är helt säker på att det kommer bli grymt i slutänden:)

  Och du....sicken tur du har som har hittat en karl med överskottsenergi....här får man sparka igång karlskrället. Å andra sidan vette tusan om den här lilla stugan hade fixat två rabiata sätta-igång-nu-helst-klart-igår-människor:)

  Kramar

  SvaraRadera