01 maj 2013

det är väl bara att bestämma sig.Igår blåste det isigt och regnade emellanåt. Fast himmelen var blå. Sen haglade det lite och vi tyckte vi hörde åskan, men det kan väl ändå inte ha varit på riktigt? Men idag går solen upp över taken och smälter bort den kritvita frosten. Det är första maj och jag vägrar från och med idag att leta vantar. Eller springa fram och tillbaka till dagis för att vi har glömt överdragsbyxorna. Eller ens tänka på det var då fasligt vad det tog tid detta år och fy vad vi fryser och blä vad det blåser.  Det vägrar jag tänka. Borta liksom. Idag är det maj och det är vår. Med hopp om körsbärsblom och barfotafrukostar. Och allt det andra.
 
 

10 kommentarer:

 1. Åh, vilket underbart tyg!! Eller är det en tapet? Helt fantastisk är den oavsett! Tack för en fin blogg och mycket inspiration!
  Kram
  Rebecca

  http://pilotfrun.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett tyg, rätt spanat!
   Tack för snälla ord, kram!

   Radera
 2. Jag tänker också att idag är dagen då våren kommer. Så måste det bara vara. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så gjorde den ju det också!
   Kram!

   Radera
 3. Absolut jag med! Kan inte minnas att jag längtat så här mycket efter en årstid fast det har jag nog. Längtar ju alltid efter vår och sommar liksom. Barfotafrukostar - vad härligt det lät! Stor kram och fin första maj <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det känns mer olidligt i år tror jag nog bestämt. Fast precis när jag slutade tänka på eländet så kom den ju! Prick idag klockan 11.
   kram!

   Radera
 4. Hej:) Har en lite fråga till dig, undrar vartifrån den svarta fåtöljen kommer ifrån, är ute efer ngt liknande. Tack på förhand.
  Mvh Maritha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är från Ikea, men är urgammal. Men kanske de har något liknande.
   Hälsningar Sofia

   Radera
 5. Ja du, nu börjar banne mig maj. Och den varma våren. Jag tar emot den med öppna armar. Och imorgon ska vi på visning av fina huset. Tack för dina ord om just det.
  Kram du drottning av fina bilder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen lägg av! Huset, jag svimmar här på distans... För det kommer ju du göra när du får se de vackraste fönstrena ever på nära håll. Håller tummarna att ingen, absolut ingen, har fattat storheten och ni får det till fyndpris : ) kram!!!

   Radera