31 maj 2013

förra lördagen..

 
Förra lördagen var vi i Trosa. Liv skulle spela fiol på en liten festival de hade där. Himla fint och Trosa sen då, där skulle man bo. I ett gammalt hus vid kanalen.
 
Livs klänning är härifrån och väldigt fin även när det inte blåser i den. Hennes Hasbeens är från förra året då vi letade med ljus och lykta ända till Frankrike. Av någon underlig anledning som verkar inte denna modell finnas i Sverige i år heller, men väl på Fashion Gallery.
 
 
 
Inte utan min handväska och med dubbla diadem kände sig Nomi klar för festival.
 

I väskan hade hon stoppat ner läppglans, borste och annat livsviktigt. Och den absolut roligaste grejen av alla. En gammal kamera. Utan film. Det kanske inte finns någon leksak i hela världen som slår en sådan manick. Den har allt. Man kan kika, man kan klicka och och mellan varje bild måste man ju dra fram den där rullen som inte finns, bara det en magisk känsla i sig.
 
 
 
Jag vet inte hur många bilder de tog. Ett par miljoner kanske. Och ALLA blev bra.
 


Nomi tappar tänder i en rasande fart. Synd på tandtapparlistan att göra det innan man börjar på sexårs.

 
Jag borstar hans år, jag drar i hans kläder, jag knäpper hans kofta,  jag knyter hans scarf. Men ändå. Sekunden efter det kört. Ostyrigare unge får man leta efter...

5 kommentarer:

 1. Intressant att läsa ditt tidigare inlägg om tandtapparlistan. Jag jobbar själv i förskoleklass och har sett kollegor som sätter upp såna listor och tänker alltid stackars de barn som inte tappat så många tänder, eller ingen alls. Det vore ju lika hemskt som att sätta upp listor på hur långt barnen kommit med sin läsning.

  SvaraRadera
 2. Åh, vill så gärna ha ett par hasbeens till min dotter. Hon är 4,5 år. Min enda fundering är hur barnvänliga de är? Går de att springa, hoppa och leka i? Eller är de bara snygga? Omdömen från dig och dina barn tas tacksamt emot. De kostar ju inte gratis och det vore trist om de inte blev använda om man väl slår till.

  Patricia

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att ni var i Trosa! Där bor min familj och jag har min verkstad för tillfället :-) Hoppas ni hade det mysigt, det såg det ut som..

  Mimmi

  SvaraRadera