06 maj 2013

tre bra saker.

 
 
 
Idag har jag samlat saker inför imorgon och en fotografering. På Swedenborgsgatan finns Bageri Petrus där finfikar man med vänner och handlar de vackraste bröden i stada.
 
 
 
När jag var sisådär tjugo hade jag alltid hatt. Sen slutade jag. Men den här från Åhlens kommer jag nog bo i denna sommar.
 
 Hur härlig får en blomaffär lov att bli kan man undra? På Kåkbrinken 10 ligger Christoffers blommor (och även på Söder, Södermannagatan 10). Och det är verkligen precis såhär jag vill att alla blomaffärer på jorden ska vara. Och då ska tilläggas att jag är jädrigt kräsen när det kommer till den där biten om blomaffärer. Men här vackraste, vildaste,  skönaste blommorna och bladen. Och så himla fint, som Paris liksom. Och megasnälla människor, sista stoppet på min sakletarrunda blev perfekt bara därför. Tipstack till Johanna.
 
 

7 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder, låter kul att samla massa finsaker till fotografering också - drömjobb!

  SvaraRadera
 2. Du kommer att bli urtjusig i den där hatten i sommar! :)

  Jag önskar dig en härlig dag och lycka till med fotograferingen.

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Vackra bilder! Älskar hattar, din var superfin :)

  Ha det gott!
  Jane

  SvaraRadera
 4. Musen Malla7 maj 2013 22:26

  Kan bara instämma om Christoffers blommor i Gamla Stan! Vilket ställe! Varje fredag går jag förbi där efter jobbet och får alltid med mig de mest fantastiska blommor och ett extra varmt hjärta efter att ha pratat med de härliga människorna som jobbar där!

  SvaraRadera
 5. Älskar sådana blomsteraffärer. Att finna i Paris, Köpenhamn och Skåne... Önskar det fanns i Västerås också :-)

  SvaraRadera
 6. I was about to say something on this topic. But now i can see that everything on this topic is very amazing and mind blowing, so i have nothing to say here. I am just going through all the topics and being appreciated. Thanks for sharing.

  SvaraRadera