16 maj 2013

konstigaste hemmet i kvarteret.

 
 
- Oj, så här ser ut, säger barnens kompisar. Jaja, säger jag och försöker förklara vilket jobb jag har.  - Oj, säger de igen. Vad många jobb du har. Och så kanske det kan se ut med symaskiner här och där, kartonger och strykbräde, bordbygge och madrassschäslong (om man nu ska uttrycka det lite snitsigt). Och porslin som de helst måste hålla sig fem meter ifrån för att jag inte ska få hjärtat i halsgropen. Så ett litet tält på det. Plus lite pajbak och meter av bollfrans. Och när jag börjar poppa popcorn mitt i alltihopa tycker till och med mina egna barn att det gått lite överstyr. Först blir de stormförtjusta, luktar det popcorn såhär innan middag? Men när jag säger att det är till ett jobb stirrar de surmulet och bräker åååå...
 
 


Och ett tips tror jag den här loppisburken sitter på. Helt ovetandes om dess storhet. Men bård av våtrumstapet måste vara alldeles finemang att klä in konservburkar av. Nu är väl kanske inte våtrumstapet det man oftast har till övers men ifall att så blir det tjusigt. Och slitstarkt. Bara bra med andra ord.

7 kommentarer:

 1. Love the print, very pretty!

  x

  SvaraRadera
 2. Härligt hem, härligt jobb och härliga bilder!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det låter som ett roligt och kreativt hem...

  SvaraRadera
 4. I would feel at home!
  Your'e so talented!

  SvaraRadera
 5. Tycker det låter helt fantastiskt!

  SvaraRadera
 6. Jättefint!

  Jag är inte i närheten av hur du har det, men det bullar upp sig med prylar, tygbitar och försök till stilleben. Mitt i allt rörigt ibland är det härliga ändå att barnen släpper datorn och tv:n, ser hur vi gör, ser hur vi är kreativa och apar efter, tar åt sig av det. Säkert smittas dina barn med bonus till grannbarnen och tycker det är kul att vuxna kan vara lite sådär som barn, pyssla och hitta på saker utanför "boxen".

  Ha en fin söndagskväll!
  Camilla/Stilitiden

  SvaraRadera