01 maj 2013

så många tävlingar!

 
 
Just nu pågår två fina tävlingar. Verkligen fina. Så susa dit och tävla på vetja.
 
Krickelins bilder är min dröm. I hennes värld är allt bara vackert. Och nu har denna Kristin-Krickelin slagit upp sin egen affär där man kan köpa hennes fantastiska bilder. Och för att fira det hela så kan man alltså få chansen på något av hennes foton.
 
 

 
 
Nannas karta är ingen vanlig karta. Det är en karta, på en stad, ur fantasin som hennes far knåpade ihop någongång på femtiotalet. Med vägar som har namn och går kors och tvärs i en stad som är på låtsats. Och staden är stor, jättestor till och med. Kartan på bilden är bara en liten pyttebit av den där stora som hela 12 gånger så stor. Magiskt till tusen. Och nu har Nanna gjort ett eget print av den gamla kartan som finns i hennes egen shop. Och nu har man alltså chans på en egen Zizustadt.
 

1 kommentar:

 1. Hej!

  Åh, jag måste bara få vinna den här! Jag var på Basar, Vintage & Design Market i Göteborg och pratade med snälla Nannas far. Försökte fota denna tavla, men det blev så där. Så det kunde inte komma med i mitt inlägg på bloggen från marknaden: http://stilitiden.se/2013/april/goteborg-goes-vintage-market-och-a-la-london.html. Jag blev så himla förälskad i kartan, men jag tappade bort namn på Nanna. Så nu blev jag glad!

  Håller tummarna!

  Ha en skön fredagskväll!
  Camilla/Stilitiden

  http://stilitiden.se/

  SvaraRadera