27 september 2010

dagens tips.
Det här är inte ett särskilt tjusigt inlägg men jag måste bara tipsa om en himlans bra grej. Och alla som pratat med mig de senaste dagarna kan sluta läsa, jag har liksom redan tjatat om det här ;-)

Som gammal frisör blir jag kanske lite extra imponerad över enkla, smarta saker som är genvägen till snygghåret. Det var som när plattången kom, så fantastiskt smart tyckte man. Och tycker fortfarande. Grejen ovan är överhuvudtaget inte ny men jag hade inte testat den innan. Men oj,oj,oj vilken alldeles perfekt nödvändig liten sak. En liten smal våffeltång som du använder längst in mot hårbotten och vips så har du ett hår som ser femtio gånger tjockare ut, det liksom lyfter sig från hårbotten. Det är lätt som en plätt och går snabbt som tusan.

Säkerligen kan man få till styling ala Hollywoodfruar hur enkelt som helst(om man våfflar lite längre ut från botten och böjer till det i topparna) men det var liksom inte mitt mål ;) Jag har lite halvlångt hår som jag oftast plattångar för att få det spikrakt så jag är liksom inte ute efter någon överdriven volym men lyftet gör att även rakt hår blir superfint. Det är fortfarande lika rakt men ser tjockare ut och känns så också (vilket kan vara trevligt då mitt hår inte precis är sitt gamla jag). Tofsen och knuten blir också snyggare. Det lite smutsiga håret blir också snyggare. Det lite kortare håret blev också snyggare (var tvungen att testa på syrran).

Om du bor i Katrineholm så kila ner till
Cia på Hud & Hårkompaniet och fråga efter en VOLUmini.

2 kommentarer:

 1. Det låter ju fantastiskt! Och att det funkar på hår i toffs också för det är så mitt hår är för det mesta nuförtiden. Tyvärr. Man behöver alla tips man kan få för att få lite mer glamor i vardagen :)

  Kram/Kristina

  SvaraRadera
 2. Samma här Kristina! Tofs rules...
  Men sedan jag köpte den här har jag faktiskt haft håret utsläppt. Otroligt för det har typ inte hänt de senaste åren!
  Kram Sofia

  SvaraRadera