01 september 2010

Vi gillar Ingela P Arrhenius


Mokkasin är just nu överöst med en massa fina saker från formgivaren och illustratören Ingela P Arrhenius. När hon inte gör fina små saker så illustrerar hon för tidningar och reklam. Gör barntyger, förpackningar och frimärken. I senaste numret av Sköna hem fanns ett rum där man hade målat (projektserat innan) hennes tryck för Wonderwall.
Fågelträdet är fint. Tycker väldigt mycket om färgerna. Det här trycket är precis lika poppis till hemmets alla andra rum som till barnrummet.

Och så sköna handmålade Babushkadockor. Som små konstverk i sig. Det är en jättefin present till alla åldrar. Så himla fina att se på och så roliga att plocka med.Och djurpussel på lager igen, de förra tog ju slut i ett nafs. Tolv stycken stiliga djur att bygga ihop själv. Perfekt present att skicka till kompisen långt borta.


Och pssst! Alla ni som undrar om armbanden. Det gör vi med kan jag lova. Fast igår så fick jag veta att de åtminstone hade lämnat lagret. Så kanske, kanske idag... Om nu posten visar sig från sin ljusa sida. Jag lovar, så fort de är på plats så skriver jag här.

Bilder från Sköna Hem och OmmGallery.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar