09 september 2010

Today is a perfekt day to smile.
Jag måste bara tacka för alla fina hälsningar, vad rara ni är :-) Jag blir sååå glad!
Min blogg var från början tänkt som en butiksblogg blandat med lite allt möjligt. Men ganska så snart insåg jag att blogga var grejen =) så himla kul. Så därför har bloggen utvecklas till en blogg med lite mer av allt möjligt. Istället för att ha en personlig blogg vid sidan av så tänkte jag att allt får rymmas på samma ställe, hoppas ni gillar det. 

Dessutom insåg jag att fotografera är så grymt kul. Inte för att jag inte fotat tidigare men nu blev det så mycket oftare. Bloggen blev ett sätt att ha en anledning att springa runt med kameran i tid och otid. Så just nu är det faktiskt bland det roligaste jag vet och jag önskar jag hade tiden att lära mig mer. Jag blir därför lite extra glad när jag får höra snälla ord om mina bilder. Och i och med den fantastiska idén med Fabriken så blev det ju också aktuellt att fota inredning på ett sätt som jag inte gjort så mycket tidigare. Och den kombon är ju oslagbar =)

Ha en fortsatt fin dag!

3 kommentarer:

 1. Känner precis så! Att bloggen inte bara blev ett butiksben utan fick snart två egna, om än så unga, ben att stå på.. Ibland korsars vägarna i bland inte. Och för mig blev bloggen som ett arkiv där jag kunde få in alla mina intressen. Jag ser gärna lite av allt i din blogg, du tar fantastiska bilder !! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. dina bilder är SÅ fina :)

  sen är jag också förtjust
  i Lisa Rinnevuo.

  SvaraRadera
 3. Nu blir jag ju sådär extraglad ;-)

  Anna - Joo, precis så är det. Man vill ju liksom ha med lite av allt det som rör sig i ens liv. Det känns som om bloggen får utvecklas lite som den vill, det blir roligare så.

  Anna-Malin - Vad kul att du också gillar Lisa =) Den här lilla tavlan fick jag faktiskt (hör och häpna ;-) en gång när jag blev medlem i Södra Galleriets (dåvarande) konstklubb. Det var flott tycker jag.

  SvaraRadera